© Manisa İnternet Haber 2019

MANİSA'DA SOSYAL MESAFE UYGULAMASI

Manisa’da, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu PTT ve banka önlerinde sosyal mesafenin sağlanması amacıyla şerit ve bariyer uygulaması başlatıldı.

 

 

Korona virüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla, Manisa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulunun 30 Mart 2020 tarih 2020/18 sayılı kararı ile PTT ve banka önlerindeki bekleme alanlarına düzenleme getirildi. Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu PTT ve banka önlerinde yığılmalara sebebiyet verilmemesi ve sosyal mesafenin korunması amacıyla şerit ve bariyer uygulamasına geçildi. Uygulamaya vatandaşların da dikkat ettiği görüldü.

 

İlginizi Çekebilir

Diyarbakır Surları’na Devlet Bahçeli Posteri Asıldı

Diyarbakır'ın tarihi Dağkapı Meydanı'nda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin büyük boyutlu posterleri asıldı. Bu eylem, Bahçeli'nin 27 Eylül Cumartesi günü Gaziantep'te düzenleyeceği "Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik Terörsüz Türkiye" temalı Milli Birlik ve Dayanışma Buluşması'na katılım çağrısı amacıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, 28. Dönem 3. Yasama Yılını Değerlendirdi

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, 28. Dönem 3. Yasama Yılı ile yaz dönemi faaliyetlerini ele aldığı kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, hem Manisa’nın yerel gündemi hem de ülke genelindeki gelişmeler masaya yatırıldı. Arınç, basın mensuplarına toplantı notlarının dijital versiyonuna QR kod aracılığıyla ulaşabileceklerini bildirdi.

İLKAY ŞİMŞEK: MİLLET BÜYÜK ÇINARIN ALTINDA BİRLEŞMEYE BAŞLADI

DYP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlkay Şimşek, “İktidar ve muhalefet partilerine umut beslemenin hayal olduğunu görenler, geçmişte olduğu gibi bugün de büyük çınar olan DYP’nin çatısı altında birleşmeye başladı” dedi.

MANİSA'DA CHP'NİN ACI GÜNÜ!

CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaplan’ın kızı Çiğdem Kaplan Rahman’ın vefat haberi, partililer ve yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı. Acı haber, CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu.

TÜM HABERLER