MANİSA'DA İLGİNÇ GÖKYÜZÜ CİSMİ
SİYASETManisa’da üç gün arka arkaya gökyüzünde görüntülenen daire biçimindeki mavi renkli cisim heyecana neden oldu.
Manisa’nın Saruhanlı ve Şehzadeler ilçelerinde 11-12-13 Nisan tarihlerinde iki vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülenen parlak daire biçimindeki mavi renkli cisim merak uyandırdı. Akşam saat 09.00 itibariyle ortaya çıkan ve yaklaşık bir saat boyunca gözle görülen cismin görüntüleri sosyal medyada kullanıcılarını da heyecanlandırdı. Kimi vatandaşlar görülen cismi ufo olarak yorumlarken, kimileri de cismin uydu ya da bir yıldız olarak değerlendirdi.
Cismi görüntüleyen Halitpaşa Mahallesi’nden İbrahim Gümüş, “Akşam vakti balkona çıktık. Yanımda çocuklarımda vardı. Gökyüzünde parlak bir ışık vardı ve mesafe bize çok yakındı. İlk olarak drone sandım. Sonra telefonumla video çektim. Yaklaştırdıkça şeklinin değiştiğini gördüm. Bakınca parlak bir yıldız gibi duruyor ama yakınlaştırdıkça Kabe’yi andırdığını gördüm. Fotoğraflarını çekmeye başladım. Kızım da bir yanda video çekmeye devam etti. Bir sonraki gün aynı saatte dışarı çıktık. Ezan vakti yine aynı cismi gördük. Yine cep telefonu kamerasıyla çekince bu sefer de kalp işareti andığını gördük. Son ben bunu arkadaşlarıma gösterdim. Hatta gök bilimci arkadaşlar bulursak gösterelim dedim. İki farklı videonun iki farklı şekli var. Bir tane yuvarlak ortada Kabe ve tavaf yerine benziyor, diğeri de kalp. Üç akşam ardı ardına aynı saatlerde kontrol ettik. Üç akşam da çok farklı şekillerde gördük. İlk akşam koyu maviydi. İkinci akşam hafif buz mavisi rengini aldı. Son akşamda kalp şeklini aldı. Uzaylılar var mı bilmiyorum ama ben olduğuna inanıyorum. Bizim yaşadığımız gibi onların da bir gezegeni olmalı" dedi.
İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Surları’na Devlet Bahçeli Posteri Asıldı
Diyarbakır'ın tarihi Dağkapı Meydanı'nda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin büyük boyutlu posterleri asıldı. Bu eylem, Bahçeli'nin 27 Eylül Cumartesi günü Gaziantep'te düzenleyeceği "Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik Terörsüz Türkiye" temalı Milli Birlik ve Dayanışma Buluşması'na katılım çağrısı amacıyla gerçekleştirildi.
AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, 28. Dönem 3. Yasama Yılını Değerlendirdi
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, 28. Dönem 3. Yasama Yılı ile yaz dönemi faaliyetlerini ele aldığı kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, hem Manisa’nın yerel gündemi hem de ülke genelindeki gelişmeler masaya yatırıldı. Arınç, basın mensuplarına toplantı notlarının dijital versiyonuna QR kod aracılığıyla ulaşabileceklerini bildirdi.
İLKAY ŞİMŞEK: MİLLET BÜYÜK ÇINARIN ALTINDA BİRLEŞMEYE BAŞLADI
DYP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlkay Şimşek, “İktidar ve muhalefet partilerine umut beslemenin hayal olduğunu görenler, geçmişte olduğu gibi bugün de büyük çınar olan DYP’nin çatısı altında birleşmeye başladı” dedi.
MANİSA'DA CHP'NİN ACI GÜNÜ!
CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaplan’ın kızı Çiğdem Kaplan Rahman’ın vefat haberi, partililer ve yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı. Acı haber, CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu.