© Manisa İnternet Haber 2025

Eski CHP İl Başkanı Koç’tan Şok İddia! “Koltuk İçin Kulis Yapılıyor”

Eski Manisa CHP İl Başkanı Turgay Koç, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın yoğun bakımda tedavi gördüğü süreçte, bazı kişilerin başkanlık koltuğu için kulis yaptığını öne sürerek sert ifadelerle tepki gösterdi.

Eski Manisa CHP İl Başkanı Turgay Koç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın hastanede yoğun bakımda olduğu dönemde belediye içerisinden bazı isimlerin başkanlık koltuğu için kulis yaptığını iddia etti. Koç, bu durumu “ahlaksızlık” olarak nitelendirerek sert sözlerle eleştirdi.

Koç açıklamasında, “Şehzadeler Belediyesi Başkanımız, kızımız Gülşah Durbay’ın hastaneye yatırıldığı andan itibaren, CHP terbiyesi olmayan bazı karaktersizlerin başkanlık koltuğuna oturmak için kulis yaptıkları tarafımızdan duyulmuştur. Şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Söz konusu kişileri “kişiliksiz” olarak niteleyen Koç, açıklamasının devamında Başkan Durbay’a acil şifalar dileyerek, “Başkanımıza acil şifalar diliyoruz. En kısa sürede eski sağlığına dönmesini temenni ediyorum. Arkandan yapılan bu olayları kendi kulağınla duy” dedi.

Koç’un açıklaması, siyasi çevrelerde ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER