Batman Beşiri’de Aile Katliamı: 4 Ölü
SİYASETBatman’ın Beşiri ilçesinde düğünden dönen bir ailenin aracı, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Araçtaki anne, baba ve iki çocuğu olay yerinde yaşamını yitirdi.
Olay, 14 Eylül 2025 gecesi Eskihamur köyü yolunda meydana geldi. M.Ş. yönetimindeki otomobile, düğünden dönüş yolunda pusu kuran saldırganlar tarafından ateş açıldı. Sürücü M.Ş., eşi T.Ş. ile çocukları E.Ş. ve A.Ş. ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen dört kişi de olay yerinde hayatını kaybetti.
Batman Valiliği, saldırıya ilişkin adli tahkikat başlatıldığını ve güvenlik güçlerinin bölgede geniş çaplı operasyon yürüttüğünü açıkladı. Saldırının nedenine ilişkin henüz kesin bilgi verilmezken, ilk değerlendirmelerde aile ile saldırganlar arasında husumet olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
Yetkililer, saldırının faillerinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Olay, bölgede derin üzüntü ve endişeye yol açtı.
İlginizi Çekebilir
Kütahya’da Yol Kontrolü Yapan Jandarma Şehit Oldu
Yol kontrolü sırasında meydana gelen feci kazada, Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yeşil şehit oldu. Olay, Çavdarhisar kara yolunun 35. kilometresinde yaşandı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamdi Kılıç Hayatını Kaybetti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarından ve uzun yıllar konuşma metin yazarlığını yapan Hamdi Kılıç, hayatını kaybetti. Ölüm haberini, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem sosyal medya hesabından “Değerli mesai arkadaşımız Hamdi Kılıç’ı kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum” sözleriyle duyurdu.
Baybatur’dan Manisa’ya 450 Yataklı Hastane Müjdesi
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, ilçe ziyaretleri kapsamında Akhisar’da vatandaşlarla buluştu ve yapımı süren Akhisar Devlet Hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulundu.
“Yunusemre Belediyesi’nde Önceki Dönem Kripto Madenciliği Skandalı!”
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, önceki dönemde, Millet Çarşısı içerisinde kripto para madenciliği yapıldığına dair belgeleri açıkladı. Konuyu yargıya taşıyacaklarını belirten Başkan Balaban, “Bu tam bir aymazlık, tam bir skandaldır” dedi.