BAŞKAN ERGÜN'E HİZMET TEŞEKKÜRÜ
SİYASETMASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Kapancı Mahallesinde 450 metre içme suyu hattı döşeyerek her eve doğal kaynak suyu sağladı. Mahalle Muhtarı Ali Ortayol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yıldızlara dokunamazsınız ama onlar size karanlık gecelerde yol gösterir. Bir hayalin varsa o senin yıldızındır. Bizim büyük yıldızımız da Başkan Cengiz Ergün’den mahallemize bir hizmet daha” ifadelerini kullandı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara temiz ve sağlıklı içme suyu temini hususundaki çalışmalarını il genelinde sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, Salihli’nin Kapancı Mahallesinde 450 metre içme suyu hattı döşeyerek her eve doğal kaynak suyu sağladı.
Mahalle muhtarı sosyal medyadan teşekkürlerini iletti
Kapancı Mahalle Muhtarı Ali Ortayol, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Bozdağ’ın eteklerinden gelen doğal kaynak suyu mahallemizde her evin musluklarından akmaya başladı. Biz Kapancı Mahallesinin hayali olan içme suyu problemini çözüme kavuşturan başta Büyük Başkan Cengiz Ergün’e, Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı’ya, MASKİ Salihli ilçe şefi Emin Dikici’ye ve zor şartlarda bile yılmadan çalışan MASKİ personeline mahallemiz adına teşekkür ediyor ve işlerinde kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Niğde’de Feci Kaza: Otomobil Tıra Çarptı, 2 Ölü 3 Yaralı”
Adana kara yolunun Sazlıca mevkisinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil tıra arkadan çarptı.
Necdet Erikçi’den Ceza İndirimi Tepkisi:“Genç Yaşta Suç İşleyenlere Ayrıcalık Tanınamaz”
Zafer Partisi Manisa İl Başkanı Necdet Erikçi, İzmir Balçova’da 16 yaşındaki saldırganın iki polisi şehit edip iki polisi yaralamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erikçi, 18 yaş altındaki suçlarda ceza indiriminin toplumda güven duygusunu zedelediğini belirterek, “Adalet, yaş bahanesiyle esnetilemez. Genç suçlulara tanınan bu imtiyaz, suçu körüklemektedir” dedi.
CHP İstanbul İl Başkanlığı Binasını Kapatma Kararı Aldı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), mahkeme kararıyla İstanbul İl Başkanlığı’na kayyım olarak atanan Gürsel Tekin’in polis eşliğinde binaya girmesinin ardından, Sarıyer’deki mevcut il başkanlığı binasını kapatma kararı aldı.
İzmir’de Polis Karakoluna Saldıran Genç Hastanede Öldü mü!
İzmir'in Balçova ilçesinde bu sabah Salih İşgören Polis Merkezi'ne düzenlenen silahlı saldırıda iki polis memuru şehit oldu, bir polis memuru ise ağır yaralandı. Saldırganın 16 yaşındaki E.B. olduğu ve pompalı tüfekle gerçekleştirdiği saldırının ardından yaralı olarak yakalandığı bildirildi.