'ATATÜRK' İÇİN YÜRÜDÜLER
SİYASETAkhisar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Zinde Yaşam Kulübü’nün doğa yürüyüşü üyeleri her hafta yaptıkları geleneksel yürüyüşü bu hafta 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü nedeniyle adımlarını Atatürk için attılar.
Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü’nün sağlıklı yaşam ve sportif faaliyetlerin artması amacıyla gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü bu hafta Çamönü Mahallesi parkuru ile devam etti. Doğa yürüyüşleri etkinliğinde toplanan yaklaşık 200 kişi, Akhisar Belediyesi tarafından hazırlanan kağıt yaka Atatürk rozetlerin ile birlikte sabahın ilk ışıkları belirlenen bölgeye giderek hem spor yaptı hem de doğada güzel vakit geçirdi. Akhisar’da sağlıklı yaşamı tercih edenlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik, 3 buçuk saat sürerken Akhisarlılar doğa yürüyüşüne büyük ilgi gösterdi. Yürüyüşe önderlik eden fahri doğa yürüyüşçüsü İsmet Uçar, bu yürüyüşleri doğayla iç içe olmak, doğa sevgisini herkese göstermek amacıyla yaptıklarını kaydetti. Uçar, doğada ayak izinden başka bir şey bırakmamak gerektiğini savunarak doğada yapılan bu yürüyüş etkinliklerinde bulunmaktan keyif aldıklarını söyledi. Milli Egemenlik Meydanı Akhisar Belediye Hizmet Binası önünde saat 06.45’de toplanan grup saat 07.00’da şehir merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Çamönü Mahallesi parkuruna hareket etti. Doğa yürüyüşü ile şehrin gürültüsünden uzak, doğa ile iç içe spor yapmanın mutluluğunu yaşayan sporseverler Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya etkinlikten dolayı teşekkürlerini sundu.
İlginizi Çekebilir
Ali Erbaş'ın Yerine Atanan Yeni İsim Belli Oldu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmî Gazete’de 18 Eylül 2025 tarihinde yayımlanan karara göre, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın görev süresi sona erdi. Erbaş’ın yerine İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş Diyanet İşleri Başkanlığı’na atandı.
Gülermak’a Haciz Şoku: Aylardır İşçiler ücretlerini bekliyor, Gülermak İcra Takibinde!
İzmir’in Fahrettin Altay Metro Hattı tamamlandı, Aylar geçti, ancak işçilerin 3 aylık maaşları hâlâ ödenmedi! Yüklenici firma Gülermak İnşaat, icra takibiyle karşı karşıya. Alt yüklenicilerin mağduriyeti, belediye denetim tartışmaları ve Buca Metrosu’nu tehdit eden krizin perde arkası bu haberde!
YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE
Yunusemre Belediyespor'un judocuları, 2025 yılında tüm yaş gruplarında yapılan Türkiye şampiyonalarında madalya kazanarak kürsülere ambargo koydu.
Ufuk Özkan Hakkında Endişelendiren İddia: Hastaneye Kaldırıldı!
Televizyon dizisi Geniş Aile’de “Cevahir” karakteriyle tanınan oyuncu Ufuk Özkan’ın, Beşiktaş’taki evinde intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Medyaya yansıyan haberlere göre, yakınlarının ihbarı üzerine eve giden sağlık ekipleri Özkan’ı hastaneye kaldırdı.