AMFİ TİYATRO YENİDEN HAYAT BULDU
SİYASETŞehzadeler Belediyesinin atıl durumda olan Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro’da düzenleme çalışmasının yapmasının ardından, sosyal etkinlikler başladı. Şehzadeler Belediyesi ve Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen proje çerçevesinde ‘Açık Hava Sinema Günleri’ projesi hayata geçirildi. İlk gece sahnede gösterilen Ertuğrul 1890 filmi Manisalılar tarafından büyük beğeni topladı.
Şehzadeler Belediyesinin geçtiğimiz günlerde düzenleme çalışması yaparak güzel bir hale getirdiği Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro’da ilk etkinlik geçtiğimiz akşam yapıldı. Şehzadeler Belediyesi ve Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında ‘Açık Hava Sinema Günleri’ başladı. Etkinliğin ilk gününde sahnelenen, Türk-Japon ortak yapımı film olan Ertuğrul 1890 filmi amfi tiyatroya gelen vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.
"Hava şartları elverdiği sürece devam edecek"
Açık Hava Sinema Günleri projesinin hava şartlarının iyi olması durumunda her hafta cuma, cumartesi ve pazar gecesi devam edeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak uzun süredir atıl durumda olan amfi tiyatroda temizlik ve düzenleme çalışması yaptık ve bu alanı halkımızın kullanımına açmak için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz ile ortak bir projeye imza attık. Kültür Bakanlığımızın da desteği ile Amfi Tiyatro’da hava şartlarının el verdiği sürece cuma, cumartesi ve pazar akşamları farklı filmler gösterimde olacak. İlk olarak Ertuğrul 1890 filmi gösterimdeydi ve halkımızdan büyük ölçüde beğeni topladı. Etkinliğimizin ilk gününde bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
İLKAY ŞİMŞEK: MİLLET BÜYÜK ÇINARIN ALTINDA BİRLEŞMEYE BAŞLADI
DYP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlkay Şimşek, “İktidar ve muhalefet partilerine umut beslemenin hayal olduğunu görenler, geçmişte olduğu gibi bugün de büyük çınar olan DYP’nin çatısı altında birleşmeye başladı” dedi.
MANİSA'DA CHP'NİN ACI GÜNÜ!
CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaplan’ın kızı Çiğdem Kaplan Rahman’ın vefat haberi, partililer ve yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı. Acı haber, CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu.
CHP Şehzadeler’de Mert Özkösemen Yeniden Başkan Seçildi
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 5. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Manisa Şehir Tiyatrosu’nda yapılan kongrede, tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Mert Özkösemen yeniden göreve seçildi.
AK GENÇLİK ŞEHZADELER’DEN SOKAK RESTORASYONU TEPKİSİ!
AK Gençlik Manisa, hem siyasi hamleleri ile hem de sahadaki çalışmalarıyla adeta Manisa gündemine yön veriyor. İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Ali Yenilmez’in geçtiğimiz günlerde CHP’li milletvekilleri ve Genel Başkan Özgür Özel’e yönelik sert sözleri kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, CHP’nin Manisa’daki belediyecilik anlayışı bir kez daha tartışmaya açıldı.