© Manisa İnternet Haber 2019

Sırrı Sakık`ın Oğlu İntihar Etti

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık\'ın oğlu 25 yaşındaki Sidar Sakık, bu sabaha karşı evlerinin balkonundan düşüp hayatını kaybetti.


 BDP'den yapılan açıklamada Sidar Sakık'ın, bunalım neticesinde kendisini balkondan attığı belirtildi.

Sakık'ın oğlu Sidar Sakık, bu sabah 05.30 sularında Ankara'nın Dikmen semtinde 5. kattaki evlerinin camından düşerek öldü. İntihar ettiği tahmin edilen Sidar Sakık, ağır yaralı olarak Güven Hastanesi'ne kaldırıldı. Sakık, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan emniyet yetkilileri, Sırrı Sakık'ın oğlu SSidar Sakık'ın silahlı saldırı sonucu öldürüldüğü yönündeki iddiaların doğru olmadığını bildirdi.

BDP'DEN AÇIKLAMA


BDP'den yapılan açıklamada, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Sidar Sakık'ın yaşadığı bunalım neticesinde balkondan atlayarak hayatını kaybettiği bildirildi.

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Sidar Sakık'ın intiharıyla ilgili BDP'den açıklama geldi. Açıklamada, "Muş Milletvekilimiz Sayın Sırrı Sakık’ın oğlu Sidar Sakık, içine girdiği bir bunalım neticesinde bu sabah babasıyla birlikte yaşadığı evin balkonundan atlayarak yaşamını yitirmiştir. Sidar Sakık’ın ölümüne dair bazı haber sitelerinde yer alan iddialar gerçek dışıdır" denildi. İHA

İlginizi Çekebilir

Diyarbakır Surları’na Devlet Bahçeli Posteri Asıldı

Diyarbakır'ın tarihi Dağkapı Meydanı'nda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin büyük boyutlu posterleri asıldı. Bu eylem, Bahçeli'nin 27 Eylül Cumartesi günü Gaziantep'te düzenleyeceği "Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik Terörsüz Türkiye" temalı Milli Birlik ve Dayanışma Buluşması'na katılım çağrısı amacıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, 28. Dönem 3. Yasama Yılını Değerlendirdi

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, 28. Dönem 3. Yasama Yılı ile yaz dönemi faaliyetlerini ele aldığı kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, hem Manisa’nın yerel gündemi hem de ülke genelindeki gelişmeler masaya yatırıldı. Arınç, basın mensuplarına toplantı notlarının dijital versiyonuna QR kod aracılığıyla ulaşabileceklerini bildirdi.

İLKAY ŞİMŞEK: MİLLET BÜYÜK ÇINARIN ALTINDA BİRLEŞMEYE BAŞLADI

DYP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlkay Şimşek, “İktidar ve muhalefet partilerine umut beslemenin hayal olduğunu görenler, geçmişte olduğu gibi bugün de büyük çınar olan DYP’nin çatısı altında birleşmeye başladı” dedi.

MANİSA'DA CHP'NİN ACI GÜNÜ!

CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaplan’ın kızı Çiğdem Kaplan Rahman’ın vefat haberi, partililer ve yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı. Acı haber, CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu.

TÜM HABERLER