TURGUTLU'DA KIYAFET YARDIM KAMPANYASI
SİYASETTurgutlu Belediyesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar tarafından bağışlanan kışlık kıyafetler Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
Turgutlu Belediyesi ile Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi tarafından başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar tarafından bağışlanan kışlık kıyafetler ihtiyaç sahiplerine iletilecek. Kampanya hakkında konuşan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Her ay 8 binden fazla kıyafet yardımında bulunan Belediyemiz Dosteli Mağazalarında kış aylarının gelmesiyle yoğun bir kışlık kıyafet ihtiyacı oluştu. Vatandaşlarımız kullanmadığı kışlık kıyafetlerini ister şubelerimize gelerek, isterlerse yakınlarındaki kumbaralara bırakarak ya da Sosyal İşler Müdürlüğümüze telefonla ulaşarak kıyafet yardımında bulunabilirler” dedi.
İlginizi Çekebilir
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAYRAMDA GÖREV BAŞINDA
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Manisalı vatandaşların, Kurban Bayramı’nı rahat bir şekilde geçirebilmeleri için gerekli tedbirleri alan Büyükşehir Belediyesi, bayram süresince nöbetçi birimleriyle hizmet verecek.
ALAŞEHİR CHP DE YENİ BAŞKAN MEHMET KAYACIK OLDU
Alaşehir CHP İlçe Başkanı Mustafa Öztürk’ün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesi üzerine boşalan ilçe başkanlığına yönetim kurulu yaptığı toplantıda yönetim kurulu üyesi ve ilçe sekreteri Mehmet Kayacık’ı oy birliği ile yeni başkan seçti.
BEŞİR DERNEGİ
BEŞİR DERNEĞİ
BEŞİR DERNEGİ
BEŞİR DERNEGİ