Savcı Ercan Kayhan’ı Öldüren Zanlı Eski Çalışanı Çıktı
ASAYİŞİstanbul’un Çekmeköy ilçesinde bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan’ın katil zanlısı Mustafa Can Gül’ün, savcının düzenli olarak gittiği restoranın eski çalışanı olduğu ortaya çıktı.
3 Eylül Çarşamba akşamı meydana gelen olayda, Çağlayan Adliyesi’nde görev yapan 58 yaşındaki Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, Yeşil Oba Et Mangal isimli restoranda uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetmişti. Cinayeti işleyen 19 yaşındaki Mustafa Can Gül’ün, yaklaşık iki yıl önce aynı restoranda garson olarak çalıştığı belirlendi.
Aralarında Tartışma Yaşanmış!
Yapılan incelemelerde, zanlı Gül’ün garsonluk yaptığı dönemde Savcı Kayhan ile tartışma yaşadığı öğrenildi. Bu nedenle aralarında husumet oluştuğu, cinayetin de bu geçmiş tartışmadan kaynaklanmış olabileceği değerlendiriliyor.
Sabıkalı Çıktı!
Şüpheli Mustafa Can Gül’ün “kadına karşı şiddet”, “ısrarlı takip” ve “konut dokunulmazlığını ihlal” suçlarından kaydının bulunduğu, ayrıca geçtiğimiz yıl Maltepe Cezaevi’nde bir süre tutuklu kaldığı ortaya çıktı.
Başsavcılıktan Açıklama
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olayın kişisel husumetten kaynaklandığını, Savcı Kayhan’ın zanlı hakkında daha önce herhangi bir soruşturma yürütmediğini açıkladı.
Soruşturma Devam Ediyor
Cinayet zanlısı Gül’ün emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.
İlginizi Çekebilir
Elazığ’da Başkomiser Aşk Cinayetinden Serbest!
Elazığ’ın Çaydaçıra Mahallesi’nde yaşanan olay, kentte büyük yankı uyandırdı. Başkomiser Metin K., evine döndüğünde eşini jandarma personeli Orhan Ö. ile birlikte gördü. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyünce, Metin K. belindeki tabancayla ateş açtı. Ağır yaralanan Orhan Ö. olay yerinde hayatını kaybetti.
Manisa’da Kayıp Genç Nusret Bozalan Baygın Halde Bulundu!
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde Akgedik TOKİ’deki evinden dün öğlen saatlerinde ayrılan 27 yaşındaki Nusret Bozalan’dan uzun süre haber alınamamıştı.
İstanbul’da Cumhuriyet Savcısı Bıçaklı Saldırıda Hayatını Kaybetti
İstanbul’da görevli Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan (58), Çekmeköy ilçesi Ömerli Mahallesi’nde bir restoranda uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Manisa’da Martı TAG’e Büyük Ceza: 60 Bin TL ve 60 Gün Men
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde trafik ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde bir Martı TAG aracı durduruldu. Yapılan kontrollerde mevzuata aykırı olduğu tespit edilen araç, trafikten men edilerek çekiciyle otoparka götürüldü.