"KÜLTÜR SINIR TANIMAZ" BASINA TANITILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"KÜLTÜR SINIR TANIMAZ" BASINA TANITILDI
OBASYA Turizm Geliştirme Kooperatifi adına başvurusu yapılan “Kültür Sınır Tanımaz” projesi basına tanıtıldı.

Projenin açılış faaliyeti kapsamında, 29 Haziran 2021 Salı günü saat 10.00’da protokol üyeleri ve basın mensuplarına tanıtım ve kahvaltı programı düzenlendi.  Programa Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nursel Uğur Mehmetoğlu,  Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan, TSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, TKDK İl Manisa Koordinatörü Uğur Uslu, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Osman Aguş, Radyo Hiraş Yönetim Kurulu Rıfat Emin Uygur ve çok sayıda protokol üyesi ile basın mensupları katıldı.

Program açılış konuşmasını yapan OBASYA Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa PALA:” OBASYA olarak kuruluşumuzda bugüne dek 5 proje yaptık. Bu 5 projemizin hepsi kabul edildi. Bu Türkiye rekorudur. Başlangıçta da TKDK ve Zafer Kalkınma Ajansından hibe desteği aldığımız 2 proje de eş zamanlı uygulanmıştı. Şimdi de T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından uygulanan ve Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından finanse edilen projemizi uyguluyoruz. Bu projeler birbirini tamamlayan projeler olarak Obasya’nın sürdürülebilirliğine katkı sağlamaktadır. OBASYA olarak proje hazırlama ve uygulama konusunda iyi bir ekip oluşturduk. Kültür Sınır Tanımaz projesiyle ilimize 18.19 yy kadın giysileri müzesi ve kültürel faaliyetlerde kullanılabilecek bir etkinlik çadırı oluşturacağız. Ayrıca bu projeyle proje ortaklarımız Manisa Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir belediyesi olan Kırcaali Belediyesinin işbirliğine de katkı sağlamış olacağız. Her zaman yanımızda olan ve bize destek veren Büyükşehir Belediyemize ve proje iştirakçilerimize teşekkür ederim.” dedi.

Projenin yazarı ve koordinatörü Oya Yavaş projenin tanıtımı gerçekleştirdi. Hibe programının hedeflerini ve projenin faaliyetlerini anlattı. Proje ortağı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada: “Proje ortağı olarak Büyükşehir Belediyemiz, üstüne düşen tüm faaliyet görevlerini yerine getirecektir. Büyükşehir Belediyesi olarak Obasya’nın yolunun düzenlenmesi, projenin yaygınlaştırma ve tanıtım faaliyetlerine destek verilmesi, ulaşım, kardeş şehrimiz Bulgaristan Kırcaali Belediyesinin Manisa’da ağırlanması proje faaliyetlerimiz arasındadır. Proje faaliyetlerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak ve projenin her faaliyetinin içinde olup ayni katkılarımızı sunacağız. Bu projede emeği geçen başta Obasya Turizm Geliştirme Kooperatifi olmak üzere tüm iştirakçi ve proje ortakların Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün adına teşekkürlerimi sunarım.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TANIKLAR DEHŞETE DÜŞÜREN OLAYI ANLATTIÖnceki Haber

TANIKLAR DEHŞETE DÜŞÜREN OLAYI ANLATTI

İŞTE DEHŞET ANLARININ DETAYLARISonraki Haber

İŞTE DEHŞET ANLARININ DETAYLARI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!