TÜM TÜRKİYE MANİSA’YI OKUYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜM TÜRKİYE MANİSA’YI OKUYOR
Türkiye’nin en sevilen gazetesi Posta, bugün 81 ildeki okurlarına ‘Ege’nin İncisi Manisa Yerli ve Milli’ eki hediye etti.

Haber: Orkun ABACI

Türkiye’nin en sevilen gazetesi Posta, bugün tüm Türkiye’de ‘Ege’nin İncisi Manisa’ eki yayımladı. Yayımlanan ekte belediyeler, ticaret odaları, ticaret borsaları, OSB’ler ve birbirinden değerli yerli firmaların röportajları, çalışmaları yer aldı. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer verdiği röportajda Manisa’nın bir ‘üretim üssü’ olduğunu dile getirdi. İhracat büyüklüğünde Türkiye sekizincisi olan Manisa’da yerli üretime ilginin arttığını da belirten Güvençer: “İhracat büyüklüğünde Türkiye sekizincisi olan Manisa, ülke ihracatının yüzde 2.71’ini gerçekleştirmektedir. Kentin en çok ihracat yaptığı sektörlerin başında; elektrik-elektronik, makine ve aksamları, tarım ve hayvancılık ürünleri ile otomotiv yer almaktadır” dedi.

 

 

BELEDİYELERİMİZİN ÇALIŞMALARI 81 İL’E ÖRNEK OLDU

‘Ege’nin İncisi Manisa’ ekinde Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri’nin yapmış olduğu çalışmalar da yer aldı. Belediyelerimizin yapmış olduğu çalışmalar tüm Türkiye’nin beğenisini topladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi, Saruhanlı Belediyesi, Salihli Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar 81 İldeki tüm belediyelere örnek oldu.

 

DEV FİRMALAR BU EKTE!

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi ve Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nin de yer aldığı ekte Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin yer almaması dikkat çekti. OSB’lerin dışında ekte yer alan firmalar şu şekilde: Vestel, E.C.A Serel, İnci Maxion, Teleset, Remda, BMS Mutfak, Mesir Turizm Derneği, Topbaş Ayakkabı, Sahalar Metal, İçenkasap Mimarlık, Obasya, Odak Beton, Nimtaş, Yapınet, S.S. Soma Nakliyeciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Polly Boot. Ayrıca Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ve Manisa Ticaret Borsası da ekte yer aldı.

 

ALYA AJANS’IN GURURLU GÜNÜ

Posta gazetesinin Manisa’daki tek yetkili ajansı Alya Ajans, Manisa’yı tüm Türkiye’ye tanıtmanın haklı gururunu yaşıyor. Yüksek tempo ve maksimum titizlikle yürütülen çalışmaların meyvesini bugün eline alan Alya Ajans ailesi, okurların bugün muhakkak bir Posta gazetesi edinmesini tavsiye etti. HİRAŞ Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Emin Uygur: “Bu sene yine Yerli ve Milli üzerine ‘Ege’nin İncisi Manisa’ eki çıkarttık. İçerisinde başta Sayın Vali Bey olmak üzere Büyükşehir Belediyemiz, 5 İlçe Belediyemiz ve dev firmaların röportajları ve çalışmaları yer alıyor. Bu gazeteyi çıkarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gazetenin çıkmasında büyük emeği olan HİRAŞ Medya Grup çalışanları ve Posta Gazetesi çalışanlarına teşekkür ediyorum. Gazetede yer alan firmalara da teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye’ye Manisa’yı tanıttık. Teşekkür ederim” dedi.

 

 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ONLİNE RANDEVU DÖNEMİ BAŞLIYORÖnceki Haber

ONLİNE RANDEVU DÖNEMİ BAŞLIYOR

TARIMIN KALBİ MANİSA’DA ATACAKSonraki Haber

TARIMIN KALBİ MANİSA’DA ATACAK

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!