ZABITADAN FAHİŞ FİYAT DENETİMİ
ASAYİŞTurgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri marketlerde fahiş fiyat ve etiket denetimlerini gerçekleştirdi.
Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde faaliyet gösteren market, süpermarket ve zincir marketlerde fiyat ve etiket denetimleri sürdürüldü. Ürünlerin fahiş fiyattan satılmasının önüne geçebilmek ve vatandaşların mağduriyetlerini ortadan kaldırabilmek adına gıda ürünleri başta olmak üzere pek çok ürün çeşidinde fiyat ve etiket kontrolü ekiplerce yapıldı.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimler sırasında kanun ve mevzuatlara aykırı şekilde uygulama yapan işletmeleri tespit ederek tutanak tuttu ve gerekli uyarılarda bulundu.
Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Kızıl, “Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyetle karşı karşıya kalmamaları ve haksız kazancın önüne geçebilmek adına fiyat ve etiket denetimlerimizi sürdürüyoruz. Ekiplerimiz tarafından tespit edilen işletmelerde reyonlar tek tek dolaşılarak gıda ve tüketim malzemelerinde fahiş fiyat ve etiket kontrolü titizlikle yürütülüyor. İlgili kanun ve mevzuatlara uymayan işletmeler ise tespit edilerek gerekli tüm işler uygulanıyor. Denetimlerimize düzenli olarak devam edeceğiz” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
17 Yaşında Bir Hayat Daha İş Güvenliği Kurbanı Oldu!
Karabük’te 17 yaşındaki stajyer Yağız Yıldız, Kardemir’de çalıştığı sırada hurda sarma makinesinin devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan Teslim Oldu!
Hakkında gözaltı kararı çıkarılan Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan, dün gece saatlerinde Antalya’da güvenlik güçlerine teslim oldu.
Elazığ’da Başkomiser Aşk Cinayetinden Serbest!
Elazığ’ın Çaydaçıra Mahallesi’nde yaşanan olay, kentte büyük yankı uyandırdı. Başkomiser Metin K., evine döndüğünde eşini jandarma personeli Orhan Ö. ile birlikte gördü. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyünce, Metin K. belindeki tabancayla ateş açtı. Ağır yaralanan Orhan Ö. olay yerinde hayatını kaybetti.
Manisa’da Kayıp Genç Nusret Bozalan Baygın Halde Bulundu!
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde Akgedik TOKİ’deki evinden dün öğlen saatlerinde ayrılan 27 yaşındaki Nusret Bozalan’dan uzun süre haber alınamamıştı.