© Manisa İnternet Haber 2025

Yunusemre Belediyesi Meclisi Temmuz Ayında Yoğun Gündemle Toplandı

Yunusemre Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Semih Balaban başkanlığında gerçekleştirildi. İki oturum halinde yapılan toplantıda gündemde yer alan 50 madde görüşülerek karara bağlandı.

Ferdi Zeyrek Millet Çarşısı İsmail Hakkı Tonguç Konferans Salonu'nda düzenlenen meclis toplantısında önemli kararlar alındı. Meclis üyelerinin oy birliğiyle aldığı kararla, Kaynak Mahallesi 4000 Sokak'ta bulunan parka sanatçı İlhan Şeşen'in, Mesir Mahallesi 5115 Sokak'ta bulunan parka ise Jandarma Uzman Onbaşı Ahmet Can Sayla'nın ismi verildi.

Toplantıda ayrıca ilçe genelinde çevre kirliliğinin önlenmesi, katı atık ve ambalaj atığı yönetim hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi amacıyla hayata geçirilecek "Ortak Hizmet Projesi" kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Yunusemre Belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalanması için Belediye Başkanı Semih Balaban'a yetki verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis toplantısında Ferdi Zeyrek Millet Çarşısı'nda salı günleri kurulan pazar nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu da gündeme geldi. Başkan Semih Balaban, bu nedenle meclis toplantılarının farklı bir günde yapılmasını önerdi. Yapılan değerlendirmelerin ardından bir sonraki meclis toplantısının 3 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00'de yapılmasına karar verildi.

Mehmet Tekin - Manisa

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER