© Manisa İnternet Haber 2019

YILDIRAK ÇOCUKLARLA VOLEYBOL OYNADI

Manisa’nın Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, yaptığı okul ziyaretleri sırasında çocuklarla birlikte voleybol oynadı.


Manisa’nın Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, 2022-2023 Eğittim ve Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla okul ziyaretleri gerçekleştirdi. Yıldırak, ziyaretlerinde okulların durumları hakkında idarecilerden bilgi alırken çocuklarla vakit geçirmeyi de ihmal etmedi. Yıldırak, okul bahçesinde voleybol oynayan çocuklara eşlik etti. Yıldırak, "Öğretmen, öğrenci ve veliler ile birlikte el ele verdiklerinde başarı oranı yüksek olmaktadır. Çocuklar birlikte voleybol oynamak istediler. Ben de onlara eşlik ettim" dedi.

İlginizi Çekebilir

SARIGÖL'ÜN İLK MATEMATİK ATÖLYESİ AÇILDI

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ’Manisa’da her yerde matematik’ projesi kapsamında Sarıgöl Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulunda ilçenin ilk Matematik Atölyesi düzenlenen törenle açıldı. Atölyenin 3D duvar resim çalışmaları ise ilçedeki görsel sanatlar öğretmenleri tarafından yapıldı.

MANİSA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN 'MAARİF' KONFERANSI

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli tarafından idarecilere yönelik Milli Eğitim Bakanlığının, internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı hakkında bilgi verildi.

ALAŞEHİR'DE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

2023/2024 eğitim öğretim yılında Alaşehir İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin 100. yılında hayata geçirilen projeler kapsamında, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle 100 öğrencinin katıldığı ve hazırlanan 14 projeden birisi olan ’Okuyorum, geleceğimi dokuyorum’ kitap okuma yarışmasında her kategoride okul birincisi olan öğrenciler ve onlara eşlik eden öğretmenlerin katıldığı kitap okuma etkinliği yapıldı.

KIZILAY GÖNÜLLÜLERİ OKUL BAHÇESİNİ RENKLENDİRDİ

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bir ilkokulun bahçesi, Türk Kızılay Manisa gönüllüleri tarafından oyun alanları çizilerek boyandı. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli de katılarak gönüllülerle oyun alanlarını boyadı.

TÜM HABERLER