YILDIR 2022'YE ŞAMPİYONLUKLA BAŞLADI
SPORManisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Sevim Yıldır, Samsun’da düzenlenen 2022 Salon Federasyon Kupası’nda makaralı yay kategorisinde şampiyon olarak altın madalyanın sahibi oldu. 2021 yılını altın madalya ile kapatan Yıldır, 2022 yılının ilk turnuvasını da şampiyonlukla taçlandırdı.
Türkiye Okçuluk Federasyonunun faaliyet programında yer alan 2022 Salon Federasyon Kupası müsabakaları 04-08 Ocak tarihleri arasında Samsun İlkadım Okçuluk Tesislerinde gerçekleşti. Türkiye genelinde 69 kulüpten 317 sporcunun katıldığı müsabakaların son gününde sporcular altın madalya için yarıştı. Makaralı Yay kategorisinde sıralama atışlarında 600 puan üzerinden 567 puan toplayan Sevim Yıldır, altın madalya atışlarında 143 puan alarak en yakın rakibinin 3 puan önünde şampiyon oldu. Yıldır’ın ardından Emine Oğuz ikinci, Yasemin Begüm Topkarcı da üçüncü oldu. Bu sonuçla 2022 yılına da Türkiye Şampiyonluğu ile merhaba diyen Sevim Yıldır, başarısını altın madalya ile taçlandırdı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Hakan Kadayıfçılar da, 2022 Salon Federasyon Kupası’nda şampiyonluğu kimseye kaptırmayan sporcumuz Sevim Yıldır’ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.
İlginizi Çekebilir
DİKER VE KILKIŞ ROMANYA 'DAN MADALYA İLE DÖNDÜ
Manisa’nın Salihli ilçesinin başarılı judocuları Sultanur Diker ve Hira Kılkış, Romanya’da düzenlenen Judo Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda gümüş ve bronz madalya kazanarak, Salihli’nin gururu oldu.
YUNUSEMRELİ GÜREŞÇİLER DENİZLİ'DE MANİSA'NIN GURURU OLDU
Yunusemre Belediyespor’un güreşçileri, Denizli’nin Acıpayam ilçesinde düzenlenen İllerarası Grekoromen Güreş Turnuvası’ndan 23 madalya ve 1 kupa ile döndü.
MANİSA'DA OKUL SPORLARI FAALİYETLERİ TAMAMLANDI
Gençlik ve Spor Bakanlığınca 81 ilde düzenlenen Okul Sporları Faaliyetleri, Manisa’da büyük bir başarıyla tamamlandı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetleri 57 farklı spor branşında gerçekleştirildi ve geniş bir katılımla sona erdi. Bu yılki müsabakalara 632 okuldan toplam 49 bin 856 sporcu katıldı.
MANİSA BBSK JUDO TAKIMI SLOVAKYA'DA MADALYALARI TOPLADI
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo takımı, Slovakya’da düzenlenen 52’nci Uluslararası Michalovce Grand Prix’inde 3 altın, 3 gümüş, 7 bronz madalya kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.