SULAMA TESİSİNDE BAKIM ÇALIŞMASI
SİYASETManisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, yaklaşan sulama sezonu öncesinde üreticilerin mağduriyet yaşamaması için tarımsal sulama tesislerinde bakım ve onarım çalışması başlattı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yetki ve sorumluluk alanları içinde yer alan tarımsal sulama tesislerinde bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Üreticilerin yaklaşan sulama sezonu öncesinde herhangi bir mağduriyet ile karşı karşıya kalmamaları için Akhisar Beyoba, Gördes Malkoca ve Şehzadeler ilçesi Sancaklıkayadibi mahallelerinde yer alan tarımsal sulama tesislerinde bakım ve onarım çalışmaları yaptı. Tesislerdeki gerek pompaları gerekse de elektrik tesisatlarını kontrol eden ekipler, gördükleri eksiklikleri düzelterek tesisleri kullanıma hazır hale getirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, yapılan kontrol ve bakım çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirterek, çiftçilerin olabilecek sıkıntılar ile karşılaşmadan üretimlerine başlamalarına ve devam etmelerini amaçladıklarını kaydetti. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman üreticinin yanında olmaya ve imkanlar ölçüsünde destek vermeye devam edeceklerini belirten Daire Başkanı Usta, üreticilere hayırlı kazançlar diledi.
İlginizi Çekebilir
MANİSA'DA CHP'NİN ACI GÜNÜ!
CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaplan’ın kızı Çiğdem Kaplan Rahman’ın vefat haberi, partililer ve yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı. Acı haber, CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu.
CHP Şehzadeler’de Mert Özkösemen Yeniden Başkan Seçildi
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 5. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Manisa Şehir Tiyatrosu’nda yapılan kongrede, tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Mert Özkösemen yeniden göreve seçildi.
AK GENÇLİK ŞEHZADELER’DEN SOKAK RESTORASYONU TEPKİSİ!
AK Gençlik Manisa, hem siyasi hamleleri ile hem de sahadaki çalışmalarıyla adeta Manisa gündemine yön veriyor. İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Ali Yenilmez’in geçtiğimiz günlerde CHP’li milletvekilleri ve Genel Başkan Özgür Özel’e yönelik sert sözleri kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, CHP’nin Manisa’daki belediyecilik anlayışı bir kez daha tartışmaya açıldı.
YUNUSEMRELİ MİNİKLER BÜYÜKLERİNE ÖRNEK OLDU
Yunusemre Belediyesi ve TAP Derneği tarafından, genç nesillerde sürdürülebilir gelecek farkındalığı oluşturmak amacıyla düzenlenen ‘Okullararası Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası’nda birinci olan Vilayetler Birliği Anaokulu’na, ödülü teslim edildi.