SPOR LİSESİ ŞAMPİYON OLDU
SPOROkul Sporları Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakalarında final maçında Akhisar Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 5-0 yenen Manisa Spor Lisesi şampiyon olarak Manisa’yı Denizli’de yapılacak Grup Müsabakalarında temsil etme hakkını elde etti.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları, 8 Eylül Futbol Sahasında Manisa Spor Lisesi ile Akhisar Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynan final maçıyla sona erdi. Maçı 5-0 kazanan Manisa Spor Lisesi, il şampiyonu olarak Manisa’yı Denizli’de yapılacak Grup Müsabakalarında temsil etme hakkını elde etti.
Manisa’da 14 okuldan 150 sporcunun katıldığı Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları sonucunda şampiyonluğa Manisa Spor Lisesi ulaşırken, Akhisar Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Gördes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
Müsabakalarda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları, Manisa Spor Lisesi Müdürü Yılmaz Sertdemir ve Okul Sporları tertip komitesi tarafından takdim edildi. Müsabakalarda birinci olan Manisa Spor Lisesi, Manisa’yı Denizli’de yapılacak Grup Müsabakalarında temsil etme hakkını elde etti.
İlginizi Çekebilir
DİKER VE KILKIŞ ROMANYA 'DAN MADALYA İLE DÖNDÜ
Manisa’nın Salihli ilçesinin başarılı judocuları Sultanur Diker ve Hira Kılkış, Romanya’da düzenlenen Judo Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda gümüş ve bronz madalya kazanarak, Salihli’nin gururu oldu.
YUNUSEMRELİ GÜREŞÇİLER DENİZLİ'DE MANİSA'NIN GURURU OLDU
Yunusemre Belediyespor’un güreşçileri, Denizli’nin Acıpayam ilçesinde düzenlenen İllerarası Grekoromen Güreş Turnuvası’ndan 23 madalya ve 1 kupa ile döndü.
MANİSA'DA OKUL SPORLARI FAALİYETLERİ TAMAMLANDI
Gençlik ve Spor Bakanlığınca 81 ilde düzenlenen Okul Sporları Faaliyetleri, Manisa’da büyük bir başarıyla tamamlandı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetleri 57 farklı spor branşında gerçekleştirildi ve geniş bir katılımla sona erdi. Bu yılki müsabakalara 632 okuldan toplam 49 bin 856 sporcu katıldı.
MANİSA BBSK JUDO TAKIMI SLOVAKYA'DA MADALYALARI TOPLADI
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo takımı, Slovakya’da düzenlenen 52’nci Uluslararası Michalovce Grand Prix’inde 3 altın, 3 gümüş, 7 bronz madalya kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.