© Manisa İnternet Haber 2019

SALİHLİ EĞİTİM BİR-SEN'DEN BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI

Manisa’nın Selendi ilçesinde Eğitim Bir-Sen Salihli Temsilciliği tarafından düzenlenen kahvaltıda eğitimcilerle sendika yönetimi bir araya geldi.

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Eğitim Bir-Sen Salihli Temsilciliği tarafından birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi. Öğretmenevinde gerçekleştirilen kahvaltıya yönetim kurulu üyeleri ile üye okul müdürleri katıldı. Kahvaltıda konuşan Eğitim Bir-Sen Salihli Temsilcisi Alim Turgut, “Eğitimin sahadaki en önemli liderleri olan müdürlerimizle, çok değerli üyelerimizle Türkiye Yüzyılı’ndaki hedeflerimize, elde edilecek yeni kazanımlara birlikte yürümenin mutluluğunu ve heyecanını paylaşmak istedik. Manisa’da ve Türkiye genelinde yetkide istikrar sağlamamıza, büyük yürüyüşümüze, zirveden yeni ufuklar, yeni ufuklardan yeni umutlar, yeni seferler, yeni zaferler çağrımıza el ve omuz veren okul müdürlerimize ve okul müdürlerimizin şahsında emek, ömür ve gönül veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltıda, sendikaya verdikleri hizmetlerden dolayı geçmiş dönem başkanı Yıldırım Özkan’a plaket verildi.

 

 

İlginizi Çekebilir

SARIGÖL'ÜN İLK MATEMATİK ATÖLYESİ AÇILDI

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ’Manisa’da her yerde matematik’ projesi kapsamında Sarıgöl Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulunda ilçenin ilk Matematik Atölyesi düzenlenen törenle açıldı. Atölyenin 3D duvar resim çalışmaları ise ilçedeki görsel sanatlar öğretmenleri tarafından yapıldı.

MANİSA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN 'MAARİF' KONFERANSI

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli tarafından idarecilere yönelik Milli Eğitim Bakanlığının, internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı hakkında bilgi verildi.

ALAŞEHİR'DE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

2023/2024 eğitim öğretim yılında Alaşehir İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin 100. yılında hayata geçirilen projeler kapsamında, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle 100 öğrencinin katıldığı ve hazırlanan 14 projeden birisi olan ’Okuyorum, geleceğimi dokuyorum’ kitap okuma yarışmasında her kategoride okul birincisi olan öğrenciler ve onlara eşlik eden öğretmenlerin katıldığı kitap okuma etkinliği yapıldı.

KIZILAY GÖNÜLLÜLERİ OKUL BAHÇESİNİ RENKLENDİRDİ

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bir ilkokulun bahçesi, Türk Kızılay Manisa gönüllüleri tarafından oyun alanları çizilerek boyandı. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli de katılarak gönüllülerle oyun alanlarını boyadı.

TÜM HABERLER