© Manisa İnternet Haber 2025

Rojda Şenses Konser İçin Geldiği Manisa’da Gazeteci Mehmet Tekin’le Görüştü

Konser programı kapsamında Manisa’ya gelen sevilen sanatçı Rojda Şenses, konser öncesinde Gazeteci Mehmet Tekin ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. Yaklaşık 20 yıl sonra yeniden Manisalılarla buluşmanın heyecanını yaşayan Şenses, duygu ve düşüncelerini Manisa İnternet Haber’e anlattı.

Özel röportajında Manisa’da yeniden sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Rojda Şenses, aradan geçen uzun yıllara rağmen gördüğü ilgi ve sevginin kendisini duygulandırdığını ifade etti. Manisalıların gösterdiği yoğun ilginin kendisi için çok değerli olduğunu söyleyen Şenses, konser alanındaki coşkulu atmosferin unutulmaz olduğunu dile getirdi.


 

Binlerce kişinin katıldığı konserde vatandaşlar, sanatçının sevilen eserlerine hep bir ağızdan eşlik ederken, gece boyunca halaylar çekildi ve renkli görüntüler yaşandı. Konser boyunca sahneden barış, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilirken, katılımcılar müziğin birleştirici gücü etrafında buluştu.


 

Rojda Şenses, röportajında konser organizasyonunda emeği geçen DEM Parti teşkilatına teşekkür ederek, programın hazırlanmasında katkı sunan herkese minnettar olduğunu söyledi. Ayrıca sahne kurulumu ve organizasyon sürecine destek veren Manisa Büyükşehir Belediyesine, teknik ekibe ve emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkürlerini iletti.


 

Yaklaşık 20 yıl sonra gerçekleşen Manisa konseri, yoğun katılımı ve coşkulu atmosferiyle hafızalarda yer ederken, Gazeteci Mehmet Tekin’e konuşan Rojda Şenses, Manisa’da gördüğü ilgiden dolayı bir kez daha teşekkür ederek en kısa zamanda yeniden Manisalılarla buluşmayı arzu ettiğini ifade etti.


 

Özel Röportaj: Mehmet Tekin | Manisa İnternet Haber

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER