Polis o motosikleti geri getirdi
ASAYİŞManisa’nın Turgutlu ilçesinde çalınan motosikleti için hırsızlara "geri getirin" çağrısı yapan vatandaşın motosikleti, polis ekipleri tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.
Olay, Turgutlu’nun Selvilitepe Mahallesi’nde meydana geldi. Hüseyin Doğanay ve yeğeni Muzaffer Çelebi’nin birlikte işe gidip gelmek için kullandığı motosiklet, Doğanay’ın evinin önünden çalındı.
Hırsızlık olayının ardından açıklamada bulunan Muzaffer Çelebi, "Dayım Hüseyin Doğanay ile birlikte zor şartlarda işe gidip gelmek için aldığımız motosikletimiz çalındı. Hırsızın rahat tavırları gerçekten bizi şaşırttı, biz ekmek parası kazanmak için sabahtan akşama kadar çalışıp emek veriyoruz ama bu tip insanlar maalesef kolay para kazanmanın kötü yollarına başvuruyor. Buradan kendisine seslenmek istiyorum, biz işçi insanlarız, lütfen motosikleti geri getirin" dedi.
Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olayının ardından inceleme başlatan Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde motosikleti ve motosikleti başkasından satın aldıklarını iddia eden şahısları yakaladı. Emniyetteki sorgusunda motosikleti başkasından satın aldıklarını söyleyen şüpheliler ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, motosikleti çalan şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.
İlginizi Çekebilir
81 İlde Eş Zamanlı Silah Operasyonu: 1.867 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde son bir hafta içinde 81 ilde düzenlenen operasyonlarda 1.867 adet ruhsatsız silahın ele geçirildiğini duyurdu.
Manisa Otoyolunda Film Gibi Yakalama: 47 Suç Kayıtlı Şüpheli Tutuklandı
Manisa Otoyol Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Soma gişelerinde yaptığı uygulamada 19 Eylül 2025 günü dikkat çeken bir yakalamaya imza attı. Kontrol noktasında durdurulan bir araç sürücüsünün ibraz ettiği kimlik kartının başka bir kişiye ait olduğu belirlendi.
Şehidin Var Türkiye!
Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Günay Görev Başında Kalp Krizi Geçirerek Şehit OlduMilli Savunma Bakanlığı, Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Günay’ın 17 Eylül 2025 tarihinde görev başındayken geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olduğunu duyurdu.
Kocaeli Karamürsel’de Kadına Şiddet
Esnaf A.Y., Eski Kız Arkadaşını Sokak Ortasında Dövdü – O Anlar Araç Kamerasına Yansıdı!