OTOMOBİL HIRSIZI ÇETE ÇÖKERTİLDİ
ASAYİŞİstanbul merkezli 10 ilde oto hırsızlık çetesine operasyon: 22 gözaltI.
İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonda, çeşitli marka ve modeldeki otomobilleri çalan ve daha sonra çaldıkları otomobilleri, aynı model araçlar ile değiştirip üçüncü kişilere satan 22 kişilik çete çökertildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, park halindeki otomobillerin çalınarak çeşitli marka ve modeldeki otomobillerle değiştirdikleri daha sonra bu otomobilleri 3. kişilere sattıkları öğrenilen çetenin çökertilmesine yönelik çalışma başlattı.
Çetenin 25 oto hırsızlığı gerçekleştirildiği belirlendi. 28 şüphelinin yakalanmasına yönelik geçtiğimiz cuma günü Mardin, Gaziantep, Adana, Mersin, Ankara, Bursa, Muğla, Kocaeli, Çorum, Giresun'da operasyon düzenlendi. Operasyonda 5'i kadın 22 kişi yakalanırken, 5 şüphelinin ise önceki tarihlerde yakalanarak cezaevine gönderildiği belirlendi. Otomobiller ise sahiplerine teslim edildi.
İlginizi Çekebilir
Gaziantep’te 8 Yaşındaki Çocuk Sulama Kanalında Boğuldu!
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 8 yaşındaki Halil Kaçar, biber tarlası yakınındaki Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalına düşerek hayatını kaybetti.
Elazığ’da Çocuğa Müdahale Eden Polis Görevden Uzaklaştırıldı!
Elazığ’ın Abdullahpaşa Mahallesi’nde bulunan Işık Parkı’nda, oyun sırasında yaşanan itişme sonrasında bir polis memurunun 6 yaşındaki çocuğa fiziksel müdahalede bulunduğu iddia edildi.
Manisa’da Simidin İçinden Hamam Böceği Çıktı, Fırın Çalışanının Yanıtı İnfial Yarattı!
Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde bir vatandaşın satın aldığı simidin içinden hamam böceği çıktığı iddiası gündeme geldi.
Karakol Saldırısı Sonrası İlk Kareler!
İzmir’in Balçova ilçesinde Salih İşgören Polis Merkezi’ne düzenlenen silahlı saldırıda iki polis şehit olmuş, iki polis de yaralanmıştı. Olayın ardından saldırgan hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.