© Manisa İnternet Haber 2019

ÖZEL BİLGE ELİT 30 YAŞINDA

Özel Bilge Elit Özel Öğretim Kursu başarılarla dolu 30 yılı geride bırakırken hizmette güven veren ekibi ve tecrübesiyle Manisa eğitimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Haber: Nezih VAROL

Manisa’nın en köklü özel eğitim kuruluşlarından biri olan Özel Bilge Elit Özel Öğretim Kursu başarılarla dolu 30 yılı geride bırakırken hizmette güven veren ekibi ve tecrübesiyle eğitimine daha uzun nyıllar katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdürüyor. 1990 yılının Nisan ayında dönemin Valisi Rafet Üçelli tarafından açılışı yapılan kuruluş bugün Milli Eğitim Bakanlığı’nın ilgili yönetmeliklerine uygun olarak ilkelerinden ödün vermeden hizmetine devam ediyor. Köklü geçmişi, tecrübesi ve birikimleriyle Türk Standartları Enstitüsü belgesine de sahip olarak sektöründe örnek bir eğitim kuruluşu olma özelliğini taşıyan Özel Bilge Elit Özel Öğrenim Kursu, fiziksel üstünlüğünü ortaya koyan büyük ve geniş hizmet binası, şehrin yoğun trafiğinden uzak güvenli ve sessiz konumu, kaliteli yayınları ve profesyonel oldukları kadar tecrübeli ve donanımlı eğitim kadrosuyla da Manisa eğitiminde hak ettiği zirveyi koruyor. Bu üstünlüğünü hizmet verdiği dönemler boyunca gerek il çapında, gerek ülke genelinde ortaya koyduğu başarılarla da kanıtlayan kuruluşun bina iç duvarları yüzlerce başarılı sonucun belgeleriyle dolu. Kuruluş yetkilileri yeni eğitim ve öğretim döneminde kapılarının açık olduğunu, başarıyı isteyen öğrenci ve velileri ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ediyor.

 


İlginizi Çekebilir

YUNUSEMRE BELEDİYESİNDEN ANLAMLI ÇALIŞMA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, makamında Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Balaban, engelsiz bir şehir için çalışacaklarını söyledi.

MASKİ'DE YENİ ÜCRET TARİFESİ İÇİN SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa il genelinde su yükleme ve fatura ödeme işlemlerinde 30 Nisan 23.45’den 1 Mayıs 06.00’a kadar yeni ücret tarifelerini uygulamak için yapılacak güncelleme dolayısıyla hizmet verilemeyeceğini duyurdu. MASKİ tarafından yapılan açıklamada vatandaşların mağdur olmamaları adına belirtilen tarih ve saatler arasında gerekli önlemleri almaları için sistemlerin hizmete kapalı olacağının duyurusu yapıldı.

GÖRMESEDE YAPTIĞI MÜZİKLE MUTLULUKLARA TANIK OLUYOR

Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Kaşıkçı Mahallesi’nde yapılan düğün programına orkestrasıyla birlikte gelen görme engelli müzisyen bir yandan çalıp, bir yandan seslendirdiği şarkılarla herkesi kendine hayran bıraktı.

ŞEHİT AİLESİNİ DUYGULANDIRAN BANDO

Manisa’da eğitim-öğretim veren Taytanlı İlhan İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Aralık tarihinde Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın baba evine bando eşliğinde kortej yürüyüşü düzenledi. Şehit evinin önünde saygı duruşunda bulunup, bando eşliğinde marşlar okuyan öğrencileri gören şehit ablası Dilek Budak, gözyaşlarına hakim olamadı.

TÜM HABERLER