© Manisa İnternet Haber 2019

MIDIKLI'NIN SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Mıdıklı Mahallesi Kavakalanı Sokak’ta yaklaşık 5 kilometrelik içme suyu isale hattı çalışması gerçekleştirerek su sorununu çözüme kavuşturdu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlam altyapı inşa etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, 101 mahalle projesi kapsamında altyapı ve üstyapısı da yenilenen, Selendi ilçesine bağlı Mıdıklı Mahallesi Kavakalanı Sokak’taki su sorununu çözüme kavuşturmak için başladığı yaklaşık 5 kilometrelik içme suyu isale hattı çalışmasını hızlı bir şekilde tamamladı. Döşenen hat ile depoya su verilmeye başlandı. Çalışma ile mahallede yaşanan su sıkıntısı çözüme kavuşturularak hanelere daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz su temini sağlandı.

 

Mıdıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali İnce, "Yıllardır mahallemde yaşanan su sıkıntısı büyük bir sorundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla MASKİ Genel Müdürlüğü hemen harekete geçerek gerekli etüt çalışmasını yaptı ve yaklaşık 5 kilometrelik isale hattı çalışmasını hızlı bir şekilde tamamladı. Bu aynı zamanda bizlere Ramazan Bayramı öncesi çok büyük bir müjde oldu, hediye oldu. Allah Cengiz Başkan’dan razı olsun. Desteklerini esirgemeyen Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve MASKİ Genel Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum. Bu hizmeti asla unutmayacağız" dedi.

 

Mahalle sakini Fahri Sezer, "Ne mutlu, bugünleri gördük. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yıllardır taşıma su ile su sıkıntısı giderilmeye çalışılıyordu. 2 yıl önce yine bizi Cengiz Başkan düşündü. Başkanımızın gönderdiği tanker ile susuz kalmıyorduk. Artık depoda suyun bitip bitmediğini takip etmeden çeşmelerden temiz sağlıklı su içeceğiz. Başkanımızı mahallemize çay içmeye bekliyoruz. Allah Cengiz Ergün’ün hizmetini daim etsin" diye konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

YUNUSEMRE BELEDİYESİNDEN ANLAMLI ÇALIŞMA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, makamında Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Balaban, engelsiz bir şehir için çalışacaklarını söyledi.

MASKİ'DE YENİ ÜCRET TARİFESİ İÇİN SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa il genelinde su yükleme ve fatura ödeme işlemlerinde 30 Nisan 23.45’den 1 Mayıs 06.00’a kadar yeni ücret tarifelerini uygulamak için yapılacak güncelleme dolayısıyla hizmet verilemeyeceğini duyurdu. MASKİ tarafından yapılan açıklamada vatandaşların mağdur olmamaları adına belirtilen tarih ve saatler arasında gerekli önlemleri almaları için sistemlerin hizmete kapalı olacağının duyurusu yapıldı.

GÖRMESEDE YAPTIĞI MÜZİKLE MUTLULUKLARA TANIK OLUYOR

Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Kaşıkçı Mahallesi’nde yapılan düğün programına orkestrasıyla birlikte gelen görme engelli müzisyen bir yandan çalıp, bir yandan seslendirdiği şarkılarla herkesi kendine hayran bıraktı.

ŞEHİT AİLESİNİ DUYGULANDIRAN BANDO

Manisa’da eğitim-öğretim veren Taytanlı İlhan İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Aralık tarihinde Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın baba evine bando eşliğinde kortej yürüyüşü düzenledi. Şehit evinin önünde saygı duruşunda bulunup, bando eşliğinde marşlar okuyan öğrencileri gören şehit ablası Dilek Budak, gözyaşlarına hakim olamadı.

TÜM HABERLER