Mersin’de Dehşet: Komşularını ve Büfeci’yi Öldüren Şahıs Vurularak Yakalandı
ASAYİŞMersin’de dün gece meydana gelen silahlı saldırıda biri anne, biri oğlu ve bir büfe işletmecisi olmak üzere toplam 3 kişi hayatını kaybetti. Valilik ve polis kaynaklarına dayanan teyitli bilgilere göre olayın şüphelisi M.T., polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.
Olay, Akdeniz ilçesi Mithatpaşa Mahallesi’nde yaşandı. Aynı apartmanda yaşayan anne R.K. ve oğlu M.K., evlerine silahla ateş eden komşuları M.T. tarafından olay yerinde öldürüldü. Saldırgan daha sonra ticari bir taksi ile mahalleden ayrıldı.
Kaçış sırasında bir büfeye giden M.T.’nin, işletmeci Ahmet Turgut ile tartışma yaşadığı, tartışmanın büyümesi üzerine tabancayla ateş ederek Turgut’u da öldürdüğü bildirildi.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Direnmeye devam eden M.T., polisin uyarılarına rağmen teslim olmayınca bacağından vurularak etkisiz hâle getirildi ve suç aletiyle birlikte gözaltına alındı.
Mersin Valiliği yaptığı açıklamada, olayda 3 kişinin yaşamını yitirdiğini doğrularken, saldırganın gözaltında bulunduğunu ve soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğünü belirtti.
Bazı tanık ifadelerinde şüphelinin psikolojik sorunları olduğuna yönelik iddialar yer alsa da bu konuya ilişkin resmi bir sağlık raporu bulunmuyor. Olayın motivasyonu ve arka planı, yürütülen adli süreç kapsamında netleşecek.
İlginizi Çekebilir