Manisa’ya Şehit Ateşi Düştü...
ASAYİŞİzmir’in Bornova ilçesinde meydana gelen feci trafik kazası yürekleri dağladı. Freni arızalanan bir tırın kontrolden çıkarak karşı şeride geçmesi sonucu aralarında polis aracının da bulunduğu toplam 10 araç birbirine girdi. Kazada Akhisarlı polis memuru Serkan Hızlı şehit oldu.
Kaza, saat 16.30 sıralarında İstanbul Caddesi Topçu Tugayı Lojmanları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Manisa istikametinden İzmir yönüne seyir halinde olan tır, fren arızası nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Karşı şeride geçen tır, aralarında bir polis aracının da bulunduğu çok sayıda araca çarptı.
Ortaya çıkan zincirleme kazada 1’i polis memuru olmak üzere toplam 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Akhisar’a Acı Haber Ulaştı
Kazada hayatını kaybeden polis memurunun Manisa’nın Akhisar ilçesi nüfusuna kayıtlı Serkan Hızlı olduğu öğrenildi. Şehit haberinin memleketine ulaşmasıyla birlikte büyük üzüntü yaşandı.
Manisa Valiliği’nden yapılan açıklamada,
“İzmir ili Bornova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Akhisarlı hemşehrimiz Polis Memuru Serkan Hızlı şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Mekânı cennet, makamı âli olsun” ifadelerine yer verildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir