Manisa'nın Son Şehidi Dualarla Anıldı
HABERDE İNSANManisa Büyükşehir Belediyesi ile Akhisar Belediyesi iş birliğinde, yaklaşık 52 gün önce İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan Polis Memuru Serkan Hızlı için Akhisar'daki baba ocağının önünde yemekli mevlid programı düzenlendi. Şehit Hızlı, dualar eşliğinde rahmet ve minnetle anılırken, ailesi ve yakınları da bu anlamlı günde yalnız bırakılmadı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen mevlid programı, şehit Polis Memuru Serkan Hızlı'nın Akhisar'daki baba ocağının önünde gerçekleştirildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve edilen dualarla başlayan programa şehidin ailesi, yakınları, vatandaşlar ve protokol üyeleri katıldı. Program kapsamında vatandaşlara yemek ikramı yapılırken, başta Şehit Serkan Hızlı olmak üzere tüm aziz şehitler rahmet, minnet ve dualarla anıldı.
Programda konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Selçuk Yıldız, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun talimatları doğrultusunda şehit aileleri ve gazilere yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.
Yıldız, "Aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve kıymetli şehit yakınlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında olmayı sürdüreceğiz. Devletimizin ve belediyemizin şefkat elini hissettirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak ve emanetlerine sahip çıkmak en önemli sorumluluklarımız arasında yer alıyor." ifadelerini kullandı.
Duygu dolu anların yaşandığı programın sonunda, şehadetinin 52. gününde bir kez daha dualarla yâd edilen Şehit Polis Memuru Serkan Hızlı için rahmet dilenirken, ailesine sabır ve başsağlığı temennileri iletildi.
İlginizi Çekebilir