© Manisa İnternet Haber 2019

MANİSA'LI ŞEHİT İÇİN HAYIR YAPILDI

Manisa’da 31 yıl önce Şırnak’ta şehit olan Mehmet Savunmaz ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Hürü Savunmaz adına şehidin isminin verildiği aile sağlığı merkezi önünde ailesi tarafından lokma hayrı düzenlendi.

Manisalı şehit ve annesi için lokma hayrı yapıldı. Şırnak’ın Görmeç köyünde 1 Şubat 1992 tarihinde operasyon dönüşünde şehit olan ve geçen yıl ismi Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki aile sağlığı merkezine verilen Şehit Piyade Komando er Mehmet Savunmaz ile geçen yıl hayatını kaybeden annesi Hürü Savunmaz için lokma hayrı düzenlendi. Şehit Mehmet Savunmaz Aile Sağlığı Merkezi’nde düzenlenen lokma hayrına katılan aile hekimleri ve personeli, Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Manisa Şubesi Başkanı Aydın Akagündüz, Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu Müdürü Mehmet Emin Efe, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü personeli, Yeni Mahalle halkı ve şehidin ailesi katıldı.

 

Şehit kardeşi Kazım Savunmaz, "Vatan ve bayrak uğruna şehit olan askerimize, polisimize, öğretmenlerimize, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet, kabirleri nur olsun inşallah. Bu hayatta olan gazilerimize Allah uzun ömürler versin. Bu hayattan göçmüş olan tüm gazilerimize de Allah gani gani rahmet eylesin" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

YUNUSEMRE BELEDİYESİNDEN ANLAMLI ÇALIŞMA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, makamında Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Balaban, engelsiz bir şehir için çalışacaklarını söyledi.

MASKİ'DE YENİ ÜCRET TARİFESİ İÇİN SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa il genelinde su yükleme ve fatura ödeme işlemlerinde 30 Nisan 23.45’den 1 Mayıs 06.00’a kadar yeni ücret tarifelerini uygulamak için yapılacak güncelleme dolayısıyla hizmet verilemeyeceğini duyurdu. MASKİ tarafından yapılan açıklamada vatandaşların mağdur olmamaları adına belirtilen tarih ve saatler arasında gerekli önlemleri almaları için sistemlerin hizmete kapalı olacağının duyurusu yapıldı.

GÖRMESEDE YAPTIĞI MÜZİKLE MUTLULUKLARA TANIK OLUYOR

Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Kaşıkçı Mahallesi’nde yapılan düğün programına orkestrasıyla birlikte gelen görme engelli müzisyen bir yandan çalıp, bir yandan seslendirdiği şarkılarla herkesi kendine hayran bıraktı.

ŞEHİT AİLESİNİ DUYGULANDIRAN BANDO

Manisa’da eğitim-öğretim veren Taytanlı İlhan İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Aralık tarihinde Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın baba evine bando eşliğinde kortej yürüyüşü düzenledi. Şehit evinin önünde saygı duruşunda bulunup, bando eşliğinde marşlar okuyan öğrencileri gören şehit ablası Dilek Budak, gözyaşlarına hakim olamadı.

TÜM HABERLER