Manisa'da Elektrik Kesintisi Uygulanacak!
ÇEVRE1 Nisan Çarşamba günü Manisa genelinde planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında birçok ilçede elektrik kesintisi uygulanacak.
Manisa genelinde 1 Nisan 2026 Çarşamba günü planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle geniş kapsamlı elektrik kesintileri yaşanacak. Yetkililer, kesintilerden etkilenecek vatandaşların gerekli tedbirleri alması gerektiğini belirtti.
GDZ Elektrik tarafından yapılan açıklamada, kesintilerin bakım ve altyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirileceği ifade edildi. Farklı saat aralıklarında uygulanacak kesintiler nedeniyle çok sayıda mahalle ve kırsal yerleşimin etkileneceği bildirildi.
Kesintiden etkilenecek ilçeler arasında Akhisar, Alaşehir, Kırkağaç, Köprübaşı, Kula ve Salihli yer alıyor. Sabah saatlerinde başlayacak kesintilerin bazı bölgelerde akşam saatlerine kadar süreceği aktarıldu.
İlginizi Çekebilir