© Manisa İnternet Haber 2019

LGS BİRİNCİLERİNİN TERCİHİ MANİSA BAHÇEŞEHİR

Dünya Standartlarında eğitim veren  ve doğru eğitim kadrosuyla; “yarın”a “bugün ”den hazır bireyler yetiştiren  Manisa Bahçeşehir Koleji; ebeveynlerin en değerli varlıklarına, evlatlarının hayatlarına rehber oluyor. Onları önce sınavlarında, sonrada hayatlarında şampiyonluklara taşıyor. Türkiye genelindeki 97 LGS sınavı şampiyonunun, 2’si; Manisa Bahçeşehir Koleji’nden. Manisa Bahçeşehir Koleji’nin; 2021 LGS Türkiye 1.’leri Ahsen Dedeler ve Bora Mercan.  Ahsen Dedeler ile Bora Mercan 500 tam puan yaparak, Türkiye Şampiyonu olmayı başardılar ve Manisa’nın gururu oldular. LGS birincileri  Ahsen Dedeler ile Bora Mercan; 500 tam puan yaptıkları halde,  tercihlerini şöhretli okullardan yana değil, Manisa Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi’nden yana kullandı.

Haber- Fotoğraf

Nurgül Yılmaz

Bahçeşehir Kolejleri’nin; eğitim sektöründeki itibarlı yerinden yıllardır taviz vermediği,  tüm  eğitim kadrosunu ve müfredatlarını bu ilkeye göre planladıkları, tüm Türkiye’de biliniyor. İş adamı ve aynı zamanda bir öğretmen olan Fırat Atlıhan; bu ilkeyi Türkiye’deki Bahçeşehir Kolejleri’nde en istikrarlı bir şekilde uygulayan, eğitim yatırımcılardan ve okul kurucularından. 

FIRAT ATLIHAN; İZMİR’DE 2, VAN’DA 2, MANİSA’DA 2 OKULUN KURUCUSU

Fırat Atlıhan; Narlıdere Uğur Okulları ve Güzelbahçe Uğur Okulları  olmak üzere İzmir’de 2, Bahçeşehir Koleji ve Uğur Dershaneleri  olmak üzere Van’da 2, Bahçeşehir Koleji Fen-Teknoloji, Fen & Anadolu Lisesi olmak üzere Manisa’da da 2 okulun kurucusu.

LGS’NİN 2 ŞAMPİYONU, MANİSA BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN

En nitelikli lise eğitimini almak isteyen ve Türkiye genelinde bir milyonu aşkın öğrencinin  girdiği Liseye Geçiş Sistemi (LGS) sınavı, geçtiğimiz Haziran ayı başında sona ermişti. Geçtiğimiz günlerde de LGS sonuçları açıklandı. Tüm Türkiye genelinde 97 öğrenci, tüm sorulara doğru cevap verdi ve 500 tam puan aldı. Manisa Bahçeşehir Koleji, 2020 – 2021 eğitim – öğretim yılını da zirvede tamamladı. Türkiye Genelindeki 97 LGS sınavı şampiyonun, 2’si Manisa Bahçeşehir Koleji Fen-Teknoloji, Fen ve Anadolu Lisesi’nden. Manisa Bahçeşehir Koleji’nin; 2021 LGS Türkiye 1.’leri Ahsen Dedeler ve Bora Mercan.  Ahsen Dedeler  ile Bora Mercan 500 tam puan yaparak, Türkiye Şampiyonu olmayı başardılar ve Manisa’nın gururu oldular. Ayrıca Bahçeşehir Manisa Kampüsü’nden 35 öğrenci de yine; LGS Sınavının% 0.01 ila %1 dilimine, 28 Öğrenci  %2 ila %4 dilimine, 28 öğrenci  % 5 İla % 9 dilimine, 25 öğrenci de %10 dilimine girmeyi başardı. 

ŞÖHRETLİ OKULLARI DEĞİL, MANİSA BAHÇEŞEHİR’İ TERCİH ETTİLER

Türkiye genelindeki LGS Şampiyonların tamamına yakını, İstanbul’daki şöhretli okullara yerleşirken, Manisa Bahçeşehir Koleji’nin LGS birincileri  Ahsen Dedeler ile Bora Mercan; 500 tam puan yaptıkları halde,  tercihlerini Manisa Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi’nden yana kullandı. Bunun nedeni bugüne kadar aldıkları akademik ve sosyal eğitimlerin kalitesi, memnuniyetleri, bu nitelikli eğitimin sınav sonuçlarına ve  LGS puanlarına  yansıması.

ATÖLYELER, YURT DIŞINDA EĞİTİM İMKANI VE DAHASI ÖĞRENCİLERİN TERCİH NEDENİ

Mühendislik atölyeleri ve eksiksiz atölye ekipmanlarının kapsamı, öğretmen-idareci kadrosunun deneyimi-donanımı, Bilim Kurulu’nun doğru kararları,  yurt dışında eğitim imkanı, öğrencilerin beslenmesine-ulaşımına gösterilen titizlik, öğrencilerin güvenliğine duyulan hassasiyet,  sanat- spor faaliyetlerine verilen  ağırlık ve  insan odaklı eğitim ilkelerine  verilen önem nedeniyle, 2021’in LGS Şampiyonları ile derece yapan öğrenciler; İstanbul, İzmir, Ankara gibi şehirlerde ki şöhretli okulları tercih etme şansları varken bile,  ellerinin tersiyle bu şanslarını geri itti. LGS şampiyonları ve derece yapan öğrenciler; Manisa Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi’nde kalmayı, üniversiteye de  bu okulda hazırlanmayı tercih etti.

ÖĞRENCİ VE VELİLER BAHÇEŞEHİR’E GÜVENİYOR

Manisa Bahçeşehir Kolejinde yetişen ve 2020 – 2021 LGS’de Türkiye birincisi olarak okulun başarısını ispatlayan öğrencilerin; eğitim hayatlarına yine Manisa Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesinde devam etmeyi tercih etmesi, öğrencilerin ve velilerin okula duyduğu güveni ortaya koydu.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ EN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ SEÇİYOR

 Manisa Bahçeşehir Koleji idarecileri,  Bilim Kurulu’nun  da tavsiyeleri ile dünyadaki farklı eğitim modellerini; yepyeni bir lise modeli ile geliştirip, özel bir planlamayla yeni şekillendirdi. Kolej ayrıca %2’lik dilim ile öğrenci alarak,  farkını da ortaya koyuyor. Ayrıca Manisa Bahçeşehir Koleji Liseleri, okullarında eğitim görecek öğrencileri en başarılı olanlardan seçiyor. Kolej yönetiminin bu ilkesi, zincirleme olarak yeni başarıları da beraberinde getiriyor.

BEYİN GÖÇÜNÜN ÖNÜNE GEÇMEK AMAÇLANIYOR

Manisa Bahçeşehir Koleji  böylece Türkiye’nin farklı illerinden gelen başarılı öğrencileri çatısı altında toplayıp;  geleceği şekillendirecek ve ülkenin yönetiminde söz sahibi olabilecek yetenekli bireyler olarak yetiştirmeyi, bu amacın sonucu olarak ta beyin göçünü engellemeyi amaçlıyor. Manisa Bahçeşehir Koleji; başka hiçbir eğitim kurumunda  benzeri olmayan atölye imkanlarını da, eğitim-öğretim sürecinde Öğrencilerine sunuyor.

2021 -2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YURT AÇILIYOR

 Bahçeşehir Koleji idarecileri  yeni bir müjde daha vererek; 2021 -2022 eğitim öğretim yılında, kampüs içinde inşa edilen öğrenci yurduna, uzak şehirlerden gelen öğrencileri kabul etmeye başladıklarını duyurdu.  Yeni eğitim öğretim yılında  şehir  dışından, kolejde eğitim alacak öğrencilerin barınma, konforlu konaklama gibi problemleri de ortadan kalkmış oluyor. 

ŞAMPİYONLAR İÇİN LANSMAN TOPLANTISI

LGS sınavında dereceye giren 35 öğrenci için dün; kolej kampüsünde bir lansman toplantısı düzenledi.  Sabah saatlerinde dereceye giren tüm öğrenciler Manisa; Yunusemre Kaymakam’ı  Atilla Kantay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Akkuyu,  Yunusemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Manisa Bahçeşehir Koleji Kampüs Kurucusu Fırat Atlıhan, Kolejin Lise Müdürü Harun Pekgöz, Kolej Kampüs Müdürü Nurdan Zorer Gündoğdu, Öğretmenleri ve basın mensupları ile bir araya geldi. Önce kahvaltı  edildi, ardından da lansman toplantısına geçildi.

HARUN PEKGÖZ; "BİLİM KURULU’NUN REHBERLİĞİNDE İLERLİYORUZ"

Lasman toplantısını açılış konuşmasını  Manisa Bahçeşehir Koleji Lise Müdürü Harun Pekgöz yaptı.  Türkiye’de  ve dünyada farklı programlarda eğitim veren lise modellerini tek potada eriten, yepyeni bir lise eğitim sistemiyle öğrencilerini geleceğe hazırlamayı ilke edindiklerine vurgu yapan Harun Peköz; “Alanında yetkin akademisyenlerden oluşan ‘Bilim Kurulu’nun rehberliğinde ilerleyen, uzman eğitimci kadrosuyla her yönden desteklenen, çağın ve teknolojinin getirdiği imkânlardan sonuna kadar yararlanan ‘inovatif’ eğitim sistemimizle ezberleri yine bozuyoruz. Proje ve atölye tabanlı öğrenme modeli ile güçlendirilmiş öğretim programımızın yanı sıra STEM-A ve MASTER 6 programlarımızla öğrencilerimizi geleceğe yön vermek için gerekli bilgi ve becerilerle yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizin yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda seçip uzmanlaşacağı alanlarda son teknolojilerle donatılmış fizik, kimya, biyoloji, yapay zekâ, drone, model uçak, cnc, inovasyon, frc ve bilgisayar(yazılım) laboratuvarlarımızla; tiyatro, felsefe, yaratıcı yazarlık, orkestra, MUN gibi atölyelerimizle 21.yy. bireylerinin kişisel gelişimine destek oluyoruz. Kariyer ve rehberlik merkezimiz KAREM ile öğrencilerimizi doğru tanıyor, bütün olarak değerlendiriyor, takip ediyor ve destekliyoruz. Yabancı dil ağırlıklı sistemimizle uluslararası ölçme değerlendirme denetiminde İngilizcelerini mükemmelleştiren, uluslararası eğitim programlarına katılarak vizyonlarını geliştiren Bahçeşehir Koleji öğrencileri farklı, yaratıcı ve çağdaş bireyler olarak yetişmenin ve yurtdışı eğitim olanaklarına da yakın olmanın avantajlarını yaşayacaktır. Manisa Bahçeşehir Koleji Liselerinden mezun olacak öğrencilerimiz, tercih etmeleri halinde aynı zamanda “Hudson Global Scholars’tan da mezun olma imkanına sahip olacaklar.” Dedi.

NURDAN ZORER GÜNDOĞDU ; "SIRTINIZI DAYADIĞINIZ EKİBİNİZ ÇOK ÖNEMLİ"

“Daima zirveyi hedefleyen bir okul için, başarının sınırı yoktur” diyen, Manisa Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Nurdan Zorer Gündoğdu ise   konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “2015 yılında biz Bahçeşehir Koleji ekibi olarak sırt sırta verip, kurucumuz Fırat Atlıhan’ın vizyonunda Dünya’nın  güçlü markalarından biriyle  çalışmak için yola çıktık.  Hem sportif yönden, hem de eğitim yönüyle,  hem de sosyal yönden.  2015 yılında ilk eğitim hayatımıza  başladığımızda, kurucumuz Fırat Atlıhan bize demişti ki; “inşallah önce  Ege Bölgesi,  sonra da Türkiye Şampiyonu olacağız.” Ve biz bunu, bu yıl başardık. Son 4 yıldır bu hedefimizin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu yolda, sırtınızı dayadığınız ekibiniz çok önemli. Ben; başta bize vizyonuyla yol gösteren kurucumuz Fırat Atlıhan’a, bütün öğretmen ve idareci arkadaşlarımıza, bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Başarının sınırı yoktur. Gençler, daha güzel başarılara.”

MUSTAFA AKKUYU; "MAVİ BAKIŞLI MUSTAFA KEMAL’LER YETİŞMEDEN, ÖNCÜ BİR MİLLET OLUNAMAZ"

Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Akkuyu, “mavi bakışlı Mustafa Kemal’ler yetişmeden,  öncü bir millet olunamaz”  dediği konuşmasında; “bu başarıda, bu ekibin her birinin dahli vardır, katkısı vardır. Ancak en büyük gayret gecesini gündüzüne katan, sürekli olarak çıtayı yükselterek, çalışmak zorunda kalan öğrencilerimizindir. 2021 LGS sınavında Türkiye birincisi olan 2 öğrencimiz ve; birde bir ile yüzde birlik dilimde yerini alan  35 öğrencimizi Milli Eğitim Müdürlüğü adına tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Pandemi süreci zorlu bir süreçti. Hem uzaktan eğitim, hem de birebir motivasyonla en büyük fedakarlığı onlar yaptılar. Öğretmen arkadaşlarımızı ve idarecilerimizi tebrik ediyorum. Velilerimizde motivasyon anlamında öğrencilerimizin yükünü çektiler. Onları da canı gönülden tebrik etmek ve kutlamak gerekiyor. Sevgili gençler muradımız; sizlerin toplumun ihlası ve inşası yönünde, bu milletin geleceği noktasında, bilimsel, kültürel ve sanatsal anlamda;  muhasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma için, öncü kuşak olabilmenizdir.  Çünkü öncü millet olmak için, öncü kuşakların yetişmesi şarttır. Mimar Sinan’lar, İbni Sina’lar, Farabi’ler, askeri dehalar, O mavi bakışlı Mustafa Kemal’ler yetişmeden; öncü bir millet olunamaz. Milli Eğitim Bakanımızın ifade ettiği gibi; bizim ortak akıllara değil, sivri akıllara ihtiyacımız var. Farklı ve sıra dışı düşünen; akıllara, beyinlere ve gençlere ihtiyacımız var. Bahçeşehir Okulları’nda mühendislik anlamında zaten şimdiden çalışmaya başlamışsınız. Ben Bahçeşehir ailesini canı gönülden tebrik ediyorum.” Sözlerine yer verdi.

FIRAT ATLIHAN; "GENÇLERİ DOĞRU ŞEKİLLENDİRMEZSEK, PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBAYA  DÖNEBİLİRLER"

Eğitimciler olarak nasıl bir gelecek düşünülüyorsa,  öyle bir nesil yetiştirmekle mükellef olduklarına dikkat çeken Manisa Bahçeşehir Koleji Kurucusu Fırat Atlıhan; “Dünya standartlarında eğitim verme hedefindeyiz. Bugün öğrencilerimizin geçmişte biriktirdiği enerjiyi, bizlerle paylaşma günü. Biz de bu çocuklarımızın başarılarını sunalım istedik. Onların hayata dair beklentilerini, onlardan dinlemek istedik. Geçen yıl; 43 bin özel ve devlet ilköğretim okulları arasında, biz Türkiye’de 6. sıraya gelmişiz. Bahçeşehir Manisa şubesi, bu şehrin katma değerine büyük bir destektir. En büyük zenginliğimiz gençlerimiz. Biz bu gençlerin geleceklerini doğru şekillendirmezsek, pimi çekilmiş bombaya da dönebilirler. Nasıl bir gelecek düşünüyorsak, öyle bir nesil yetiştirmekle mükellefiz. Bu nedenle herkes eteğindekini taşıyacak, hangi sektör olursa olsun, herkes elinden geleni doğru bir şekilde yapacak.  Bu zamana kadar insan üstü gayretle bu gençlerimize emek veren, hep beraber olduğumuz öğretmen arkadaşlarıma, çok  teşekkür ediyorum. İyi ki beraber olduk. Sonrasında iyi ki beraber çalışacağız. Manisa’ya geldiğimizde iyi ki sizlerle tanışmışız.  Kendimi bu konuda çok şanslı hissediyorum. Çünkü çok doğru arkadaşlarla tanıştık ve çalıştık.  Güzel ve doğru  bir ekip oluşturduk” dedi.

“İLETİŞİM, ŞU AN EN GÜÇLÜ SİLAH”

İnsanın en büyük ihtiyacının  anlaşılma ve  kendini doğru anlatma olduğuna dikkat çeken  Fırat Atlıhan; “İletişim şu an bu dünyada en güçlü silahtır. İnsan evladının en büyük ihtiyacı; anlaşılma ve kendini doğru anlatmadır. Biz bence ekip olarak, bunu iyi yapıyoruz. Z Kuşağı dediğimiz yaş grubunun en büyük özelliği, özgürlük alanlarının geniş olması. Kendilerini ifade etmekte imtina etmiyorlar. Bu jenerasyona ulaşabilmenin tek yolu onları anlayabilmek. Bence Manisa Bahçeşehir öğretmenleri olarak bu noktada çok başarılıyız. Karşınızdakini anladığınızda, O’nunla ortak kulvarda yürümek çok daha kolay oluyor.  Gençlerin yarını ile ilgili sorumluluğu almaktan, büyük gurur duyuyoruz. Yaptığınız ne olursa olsun, en iyisini yapmakta iddialı olunmalı” diye konuştu.

“BİZ BUGÜNDEN MÜHENDİSLİK EĞİTİMİ VERİYORUZ”

Bahçeşehir kolejinde mühendislik eğitimleri verdiklerini hatırlatan Fırat Atlıhan konuşmasında; “Mühendislik eğitimlerimiz için, atölyelerimiz çok kalitelidir. Biz bugünden mühendislik eğitimi veriyoruz. Bu okuldan mezun olan çocuklara, üniversiteye girmeden aslında hayatın neresinde durmaları gerektiği konusunda, kendileri karar verebilsinler istiyoruz. Eğer mühendislik okuyacaklarsa, mühendisliğin bir çok bölümü ile bu lisede tanışsınlar.  Sporla ilgili bir kariyer seçecekler ve milli takım sürecine yürüyeceklerse;  ilk adımlarını bu okulda atsınlar. Sanatın herhangi bir dalına dahil olacaklarsa, daha tercih yapmadan bu okulun eğitim imkanlarından yararlansınlar. Çünkü bu okulda bu eğitimlerin tamamı; fiziksel yapılanması ile de mevcut.  Bu fiziksel yapılanmalarda teşhir amaçlı değil, eğitim amaçlıdır” ifadelerine yer verdi. 

“MUTLULUK  VE ONUR DUYUYORUZ”

Fırat Atlıhan; “Arkadaşlarımızı mezun ettiğimizde bu seneye kadar içimizde hep bir burukluk olurdu. Ülkenin en başarılı öğrencilerini farklı kurumlara gönderiyorduk. Öğrencilerimizin üniversiteye kadar bizlerle devam etmelerini istedik ve bu konuda acele etmedik. Bir yerde yapılan iş için iddialı olmamız lazım. Çocukların tercihlerini yaparken kendi alanlarında ilerlemelerini önemsiyoruz. Bu başarılı gençlerimizin geleceklerine katkı sağlamaktan, rehber olacak olmaktan büyük mutluluk  ve onur duyuyoruz. ” dedi.

KAYMAKAM ATİLLA KANTAY; "ÖĞRENCİLERİMİZ DOĞDUĞU ŞEHİRLERİ YÜCELTMELİLER"

Her başarılı öğrencinin doğduğu ve yaşadığı  şehirleri yüceltmeleri gerektiğine işaret eden Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay;  “elde edilen başarı, sıradan bir başarı değil.  İmza attığımız bu başarı, öylesine küçük bir başarı değil, büyük bir başarı.  Öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.  Bahçeşehir okullarımızın sayısı 14 olan Fen ve Teknoloji Liseleri ile birlikte bırakın Türkiye standartlarını dünya standartlarına ulaştı. 132 öğrencinin sınava girdiği bir okulda başarılı öğrencilerin olması hepimizin koltuklarını kabarttı.  Gelişmiş ülkelerin bir özelliği vardır. Bir üzüm salkımının tanelerini düşünün bir şehir ve diğer şehir arasındaki gelişmişlik farkı ancak o tanelerin farkı kadardır.  En iyilerin bir meslek grubuna yönlendirildiği ülkelerin geleceği olamaz. Öğrencilerimiz doğduğu şehirleri yüceltmeliler. Fen ve teknoloji liselerini kutluyorum” diye konuştu.

YILDIRAY DEMİRTAŞ; ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE PROGRAM BU OKULDA UYUM SAĞLAMIŞ

Öğretmen, öğrenci ve programın; okulların ve öğrencilerin başarısını sağlayan en önemli 3 unsur olduğunu dile getiren, Yunusemre Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, “Bugün büyük bir gururu yaşıyoruz. Eğitimde 3 önemli unsur var. İlk unsuru öğrenci, ikinci unsuru öğretmen, üçüncü unsur ise program. Bu okulumuzda bu unsurlar birbiri ile uyuşmuş ve zirveyi yapmış. Öğretmen, öğrenci ve program bu okulda uyum sağlamış. Bu konuda emeği olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

LGS BİRİNCİLERİ  KONUŞTU

2021 LGS Türkiye birincileri Ahsen Dedeler ve Bora Mercan birer konuşma yaptı.  Her iki Türkiye LGS birincisi öğrenci; Öğretmen, idareci ve velilerine kendilerine destek oldukları için teşekkür etti. Ahsen ve Bora Ufuklarının, bakış açılarının ve disiplinlerinin; Manisa Bahçeşehir Koleji öğretmenleri  ve idarecilerinin yönlendirmeleri sayesinde değiştiğini, başarılarında bu yönlendirmelerin çok önemli payı olduğunu ifade etti.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay ve  Bahçeşehir Manisa kampüsü kurucusu, iş insanı Fırat Atlıhan; 2021 Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS)  500 tam puan yaparak, Türkiye Şampiyonu olmayı başaran; Ahsen Dedeler ve Bora Mercan’a  hediyelerini takdim etti.

ROBOTİK TAKIMI, BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TSHİRT HEDİYE ETTİ

Sonrasında ise  okulun lise öğrencilerinden oluşan Manisa’nın ilk robotik FRC Takımı; liseye geçecek ve LGS sınavında derece yapan öğrencilere  ‘Robotik Takımı  tshirti ‘ hediye etti.

Lansman töreni sonunda Manisa Bahçehir Koleji; öğrencileri, öğretmenleri, idareci kadrosu ve protokol, hatıra fotoğrafı çektirdi.

MANİSA BAHÇEŞEHİR KOLEJİ HAKKINDA

2015 yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademeleriyle yola çıkan Manisa Bahçeşehir Koleji, gerek akademik gerek sosyal ve sportif alanda elde ettiği başarılarla kısa sürede ülkenin en prestijli okulları arasındaki yerini sağlamlaştırdı. 2020 yılında bünyesine Fen ve Teknoloji Lisesi, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesini de dahil eden okul, 30 bin m2’lik kampüs alanı ve sunduğu imkanlarla tüm öğrencilerini kaliteli eğitimle buluşturdu.

    LGS’de her yıl elde ettiği başarılarla öğrencilerini Türkiye’nin en iyi okullarına yerleştiren Manisa Bahçeşehir Koleji, akademik başarıların yanı sıra; yüzmeden satranca, okçuluktan müziğe pek çok alanda aldığı birincilikler ile öğrencilerini, çok yönlü dünya vatandaşları olarak yetiştiriyor.

NİTELİKLİ EĞİTİM,  ÖĞRENCİLERİN KARAKTER GELİŞİMLERİNİN ÜZERİNE KOYUYOR 

Manisa Bahçeşehir Koleji;  “Manisa Bahçeşehir Koleji Fen-Teknoloj ile  Manisa Bahçeşehir Koleji Fen ve Anadolu Lisesi’nden oluşan,  iki ayrı  eğitim kurumu olarak öğrenci yetiştiriyor.  Sadece Manisa Bahçeşehir Koleji’nin LGS Şampiyonları  değil, tüm öğrencileri;  nitelikli ve kaliteli bir eğitim yöntemi ile; hem akademik eğitimlerini tamamlıyor, hem de öğretmenlerinin doğru yönlendirmeleri ile karakter gelişimlerinin üzerine koyuyor

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER