KARISINI 20 YERİNDEN BIÇAKLADI
ASAYİŞİstanbul’daki açık cezaevinden izinli olarak çıkıp firar ettikten sonra Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki eşini 20 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan zanlı jandarmadaki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi.
İstanbul’daki açık cezaevinden izinli olarak çıkan ve firar ederek Manisa’nın Turgutlu ilçesi Avşar Mahallesi’nde oturan eşi Gülten K.’yı 20 yerinden bıçaklayarak ağır yaralanmasına neden olan A.K. isimli şahıs jandarmadaki sorgusunun ardından Turgutlu Adliyesine getirildi.
Firari şahıs, karısı Gülten K.’yı teyzesinin evinin yakınlarında yakalayarak seri bıçak darbeleriyle yaraladı. Kanlar içinde kalan ve teyzesinin evine kaçan Gülten K. tam 20 bıçak darbesi aldı ve ağır yaralandı. Elindeki bıçakla olay yerinden kaçan şahıs emniyet güçleri tarafından yakalanarak jandarmaya teslim edildi. Jandarmadaki sorgusu biten A.K. ise Turgutlu Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen A.K. adliye girişinde ’Karınızı neden bıçakladınız’ sorusuna ’Annesine sorun’ diye cevap verdi.
Adli mercilere sevk edilen A.K.’nin savcılık sorgulamasının ardından mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.
Öte yandan hastanede tedavi altına alınan Gülten K.’nın ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlattığı ve Turgutlu Devlet Hastanesinde yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
MANİSA'DA ORMAN YANGINI
Manisa’nın Salihli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına Orman İşletme Müdürlüğü ile Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerince havadan ve karadan müdahale ediliyor.
MHP'Lİ MECLİS ÜYESİ MEHMET GÜZGÜLÜ HAYATINI KAYBETTİ
Manisa siyasetinde uzun yıllardır görev yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehzadeler Belediyesi meclis üyesi Mehmet Güzgülü lösemi teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
MANİSADA KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA TRAFİK VE ASAYİŞ TEDBİRLERİ ARTTIRILDI
Manisa’da Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların gerek seyahat güvenliği gerekse can ve mal güvenlikleri amacıyla ek tedbirler alındı.
MANİSADA BİR GÜNLÜK YASAK
Manisa’da buğday hasadında kullanılan biçerdöverlerin kıvılcım çıkararak çevredeki kuru otları tutuşturması ve yangınlara sebep olması nedeniyle Manisa Valiliği tarafından biçerdöverlerin kullanımı bir günlüğüne yasakladı.