JANDARMADAN BAYRAM ŞEKERİ
ASAYİŞManisa’nın Selendi ilçesinde jandarma ekipleri, bayram tedbirleri kapsamında yol kontrol noktasındaki denetlemelerde vatandaşlara şeker ve kolonya ikramında bulundu.
Selendi ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bayram tedbirleri kapsamında Selendi-Simav yolunda denetlemelerde bulundu. Ekipler, yol kontrol noktasında, seyahat izin belgesi ve genel denetlemelerde sürücülere ve araçlarda bulunan vatandaşlara şeker ve kolonya ikramında bulundu. Vatandaşlar bu uygulamadan memnun kalırken İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri vatandaşların bayramını kutladı. Kontrollerin 24 saat devamlı olarak yapılacağını belirten jandarma ekipleri, vatandaşlara mecbur kalmadıkça salgın nedeniyle evlerinden çıkmayıp seyahat etmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.
İlginizi Çekebilir
Kocaeli Kartepe’de Kanlı Ayrılık: İki Kardeşi Vurdu, İntihar Etti
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde dün gece kan donduran bir olay yaşandı. İddiaya göre Erhan Derse, ayrılmak isteyen eski sevgilisi İpek Genç (35) ile onun kardeşi Abdullah Barış Genç (23) ile Ataevler Mahallesi’ndeki bir sokakta karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü.
Erzincan’da Düğün Yemeği Zehirlenmeye Dönüştü: 106 Kişi Hastanelik Oldu
Erzincan’ın Üzümlü ilçesine bağlı Altınbaşak Beldesi’nde düzenlenen bir düğünde tavuk döner ve pilav yiyen 106 davetli, yemekten kısa süre sonra rahatsızlanarak zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı.
Gaziantep’te 8 Yaşındaki Çocuk Sulama Kanalında Boğuldu!
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 8 yaşındaki Halil Kaçar, biber tarlası yakınındaki Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalına düşerek hayatını kaybetti.
Elazığ’da Çocuğa Müdahale Eden Polis Görevden Uzaklaştırıldı!
Elazığ’ın Abdullahpaşa Mahallesi’nde bulunan Işık Parkı’nda, oyun sırasında yaşanan itişme sonrasında bir polis memurunun 6 yaşındaki çocuğa fiziksel müdahalede bulunduğu iddia edildi.