Hasgör’ün Ekibinden Ayan, Manisa BBSK’nin Yeni Başkanı Oldu!
SPORManisa Büyükşehir Belediyespor’da olağanüstü kongreyle birlikte bayrak değişimi yaşandı. Kulübün son dönemdeki yönetiminde yer alan Alper Ayan, başkanlık görevini Emre Hasgör’den devraldı.
Hasgör’ün ekibinden gelen ve kulübün elde ettiği başarılarda yönetim kademesinde sorumluluk üstlenen Ayan’ın göreve gelişi, kulüpte istikrarın devamı olarak yorumlandı.
1 Ocak 1983’te Akhisar’da doğan Alper Ayan, Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. İş dünyasında uzun yıllar perakende ve toptan satış alanında görev yapan Ayan, 2024’ten bu yana Manisa Enerji AŞ’de Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışıyor.
Spor yöneticiliğinde de aktif rol üstlenen Ayan, 2019-2022 yıllarında Akhisar Belediye Basketbol Kulübü Başkanlığı yaptı. Son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Ayan, olağanüstü kongrenin ardından başkanlık görevine geldi.
Görevi devreden Emre Hasgör ise daha önce Manisaspor Kulübü Başkanlığı yaptı. Hasgör ayrıca Vestel Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın Sultanlar Ligi’ne yükseldiği süreçte de başkan olarak görev aldı.
İlginizi Çekebilir