© Manisa İnternet Haber 2019

HALK GÜNÜ YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Manisalı mücevher tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Altınbaş’ın 1-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Halk Günü’nde yüzde 50’ye varan indirimler yapılacak.

Haber: Nezih VAROL

Manisalı mücevher tutkunlarının her yıl sabırsızlıkla beklediği ‘Halk Günü’ yine büyük bir izdiham yaşanmasına neden oldu. 1 Kasım’da başlayan ve 11 Kasım’da sona erecek olan Altınbaş’ın Halk Günü’nde yüzde 50’ye varan indirimler acele edenleri mutlu edecek, fırsatı kaçıranlar ise bir sonraki yılın hayaliyle yaşamak zorunda kalacak. Altınbaş’ın Kuymcular Çarşısı’ndaki merkezinde başlayan Halk Günü süresince binlerce üründe maliyetine satışlar yapılacak. Bu ürünler pırlanta, elmas, altın ve daha bir çok değerli madenden oluşan takıları içeriyor. Evlilik teklifinde bulunacak, söz, nişan, nikah yapacak, düğünlerde takı takacak olanlarla güncel ürünlere sahip olmak isteyen mücevher tutkunlarının bir araya geleceği Altınbaş Halk Günü’nde birbirinden şık yüzük, küpe, kolye, kelepçe ve setler uygun fiyatlarla sahiplerini bulacak.

YIL SONU STOKLARI ALICIYLA BULUŞUYOR

Kendilerini yoğun ve yorucu bir haftanın içinde bulduklarını ifade eden Altınbaş Manisa’nın sahibi Can Yüce, ürünlerin çok çabuk seçildiğini, hemen sahiplenildiğini, bu nedenle mücevherat sahibi olmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiğini söyledi. Yüce, şu bilgileri verdi: “Öncelikle Altınbaş’ın her yıl düzenlediği Halk Günü’nün ev sahipliğini yapmaktan firmam ve ekibim adına büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Yüzlerce çeşit değerli taştan oluşan ürünlerimiz müşterilerimizin beğenisine sunuldu. Bu yıl ki fırsat günlerimiz 1 Kasım’da başladı 11 Kasım’da son bulacak. Bu kampanyamızın amacı yıl sonu stoklarımızın sirkülasyonunu hızlandırıp ekonomiye katkı sağlamaktır. Evlilik hazırlığı yapanlar, düğünlerde takı takmak veya güncel ürünlere sahip olmak isteyenleri, mücevher tutkunlarını Halk Günü’ne bekliyor ve gelenlerin yüzde 50’ye varan bir fırsat yakalayacağını hatırlatıyorum”.

 

 

İlginizi Çekebilir

DOLUDAN ZARAR GÖREN TARIM ARAZİLERİNE İNCELEME

Manisa ve çevre ilçelerinde 4 Mayıs Cumartesi Günü etkili olan dolu ve sağanak yağış, bazı tarımsal alanlarda zarara yol açarken, tarım ürünlerinin de olumsuz etkilenmesine neden oldu. Dolu yağışının etkili olduğu tarım arazilerinde incelemelerde bulunmak amacıyla Şehzadeler ilçesi Yeniharmandalı Mahallesi’ne giden Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, üreticilerle görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

BÜYÜKŞEHİRDEN KİRAZ ÜRETİCİSİNE BÜYÜK DESTEK

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kiraz üreticileri yeni sezona adım atarken çiftçilerin ürünlerinin kanadı noktalı sirke sineğinden korunması için önemli bir destek projesini hayata geçirdi. Sağlanan destek kapsamında kiraz üretiminin yaygın olarak yapıldığı ilçelerdeki çiftçilere, ürünlerini kanadı noktalı sirke sineğine karşı korumaları için şişe tuzaklı kükürtsüz elma sirkesi dağıtımı yapıldı.

OSMANCALI YUNUSEMRE İLE KALKINIYOR

Yunusemre Belediyesi, Osmancalı Mahallesinde Güneş Enerji Sistemi ile tarımsal sulamaya katkı veriyor. Bölgede kurulan 40 adet güneş enerji paneli ile tarımsal sulama göletine saatte 20 ton su basılıyor.

SARMA-DAVUTLAR BARAJIN'DA SONA GELİNDİ

Ön yüz beton kaplama çalışmalarına başlanan Manisa Yunusemre Sarma-Davutlar Barajı şantiye sahasını ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, üreticilere Barajın 2024 yılı sonunda bitirmeyi hedeflediklerini açıklayarak müjde verdi.

TÜM HABERLER