© Manisa İnternet Haber 2025

Esenyurtta Akran Şiddeti 15 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı!

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde 15 yaşındaki bir çocuk, yaşıtı tarafından muşta ve demir sopayla darbedilerek ağır yaralandı. Olay, akran zorbalığının geldiği noktayı bir kez daha gündeme taşıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İddiaya göre 15 yaşındaki çocuk, kendisine şaka yapan arkadaşını “Bana şaka yapma” diyerek uyardı. Bu uyarının ardından çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek şiddete dönüştü. Saldırgan, yanında bulunan muşta ve demir sopayla çocuğa defalarca vurdu.

Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan kontrollerde çene ve elmacık kemiklerinde kırıklar tespit edildi. Ameliyata alınan çocuğun görme yetisini kaybetme riski bulunduğu öğrenildi.

Olayın ardından konuşan ağabey, kardeşinin basit bir uyarı nedeniyle bu hale getirildiğini belirterek saldırganın serbest olmasına tepki gösterdi ve yetkililere çağrıda bulundu.

Olayla ilgili inceleme sürerken yaşananlar kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER