© Manisa İnternet Haber 2019

EK PROTOKOL İMZALANDI

Hizmet İş Sendikası ile Alaşehir Belediyesi arasında Toplu İş Sözleşmesine ek düzenlenen protokol imzalandı. Düzenlenen ek protokol ile mevcutta bulunan Toplu İş Sözleşmesine tabi çalışanların ücretlerinde iyileştirmelere gidildi.

İmza töreni sonrası konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Çalışma arkadaşlarım için mesai saati gözetmeksizin çalışıyoruz. Belediyemizde kadrolu işçi statüsünde çalışan personellerimizi enflasyona ezdirmemek için Hizmet-İş Sendikası ile ek protokol imzalayarak maaşlarında iyileştirme yaptık. İşçi kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.

 

Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Okan Polat yaptığı açıklamada, "Enflasyonda yaşanan hareketlilik işçi arkadaşlarımızı da derinden etkilemiştir. Bu sebeple süresi devam eden Toplu İş Sözleşmemize ek olarak yaptığımız Ek Protokol ile birlikti emekçi arkadaşlarımıza ücretlerinde iyileştirmeler yaparak destek olduk. Hayırlı olsun” diye konuştu.

 

İmza töreninde Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Hizmet-İş Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Başkanı Okan Polat ve Şube Başkan Yardımcısı Özlem Akın yer aldı.

 

İlginizi Çekebilir

MANİSA'DA KADIN KOOPERATİFLERİN SAYISI ARTACAK

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, bir dizi programa katılmak için gittiği Alaşehir ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Makam ziyareti sonrasında çarşı esnafıyla buluşup, hayırlı işler dileyen Başkan Zeyrek, Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni ziyaret etti. Başkan Zeyrek ziyarette, “Kadın kooperatiflerimizin sayısını arttırmak bizim sözümüz olsun” dedi.

BAŞKAN DURBAY DOLUNUN ZARAR VERDİĞİ ALANLARI İNCELEDİ

Şehzadeler ilçesinde etkili olan hava muhalefeti nedeniyle zarar gören üreticilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Gülşah Durbay, üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti, sorunları dinledi ve çözüm yolları üzerine görüş alışverişinde bulundu.

SARIGÖL'DE TARIM İŞÇİ FİYATLARI BELİRLENDİ

Sarıgöl Ziraat Odasında geniş kapsamlı düzenlenen toplantıda 2024 yılı tarım işçi ücretleri günün şartlarına uygun olarak yeniden belirlendi. Kadın işçi için 600, erkek işçi için 800 TL yevmiye belirlendi.

TAŞLIK VE KAYALIK ARAZİ ÜRETİME VE İSTİHDAMA DÖNÜŞÜYOR

Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nin Uzunburun mevkiinde bulunan yaklaşık 290 hektarlık yeni sanayi alanı çalışmalarını Muradiye OSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık yerinde inceledi. Taşlık ve kayalık bir araziyi üretim ve istihdam üssüne dönüştürdüklerini anlatan Kıvırcık, bölgenin Türkiye’ye örnek olacağını belirtti.

TÜM HABERLER