DÖRT 'HAYVAN HIRSIZI' TUTUKLANDI
ASAYİŞManisa’nın Köprübaşı ilçesinde farklı farklı adreslerden küçükbaş hayvan hırsızlığı yapan 4 kişi tutuklandı.
Olay Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Karabük, Karahallı ve Baraj küme evleri mevkilerinde farklı tarihlerde 10 küçükbaş hayvan çalındı. Hayvan sahiplerinin şikayeti üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri, zanlıların, çaldıkları hayvanları Manisa’nın Akhisar ilçesinde sattığını tespit etti. Hayvanları çalan şüphelilerin kimliklerini tespit eden ekipler düzenledikleri operasyonda E.K, N.K, E.G. ve E.G.’yi gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
İlginizi Çekebilir
Manisa Alaşehir’de 6 Ton Üzüm İmha Edildi
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde, yasaklı zirai ilaç kullanıldığı tespit edilen 12 dekar alanda yetiştirilen 6 ton üzüm, ekipler gözetiminde imha edildi.
Manisa’da Mezarlık Yakınında Korkunç Olay: Bir Kişi Asılı Halde Bulundu
Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde mezarlık yakınında bir kişi ağaca asılı halde ölü bulundu.
Kocaeli Kartepe’de Kanlı Ayrılık: İki Kardeşi Vurdu, İntihar Etti
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde dün gece kan donduran bir olay yaşandı. İddiaya göre Erhan Derse, ayrılmak isteyen eski sevgilisi İpek Genç (35) ile onun kardeşi Abdullah Barış Genç (23) ile Ataevler Mahallesi’ndeki bir sokakta karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü.
Erzincan’da Düğün Yemeği Zehirlenmeye Dönüştü: 106 Kişi Hastanelik Oldu
Erzincan’ın Üzümlü ilçesine bağlı Altınbaşak Beldesi’nde düzenlenen bir düğünde tavuk döner ve pilav yiyen 106 davetli, yemekten kısa süre sonra rahatsızlanarak zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı.