© Manisa İnternet Haber 2019

BAŞKAN BİLGİN'DEN PERSONELE MÜJDE

Saruhanlı Belediyesinin iştiraki Sarbel A.Ş. tarafından, çalışanların maaş ödemesine ilişkin düzenlenen Banka Promosyonu İhalesini kazanan banka tarafından şirket çalışanı 236 personele 3 bin 20 TL promosyon ödemesi yapılacak.

 

 

Saruhanlı Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen protokol imza töreninde Belediye Başkanı Zeki Bilgin ile anlaşma sağlanan bankanın Saruhanlı Şubesi Müdürü Hüseyin Eroğlu, 3 yıllık süreyi kapsayan sözleşme evraklarını imzaladı.

 

 

Başkan Bilgin, imza töreninde yaptığı konuşmada "Göreve geldiğimiz günden beri işçilerimizin haklarını korumanın çabası ve gayretinde olduk. Mesai arkadaşlarımız için hayırlı olsun" dedi.

 

 

Belediye personellerine müjdeyi duyuran Başkan Bilgin, "Belediye şirketimiz Sarbel AŞ. ile banka arasında 236 personeli kapsayan 3 yıllık maaş ödemesi anlaşması yapıldı. Yapılan anlaşmaya göre banka haziran ayı içinde kişi başı 3 bin 20 TL promosyon ödemesi yapacaktır. Personelimiz maaşını 3 yıl boyunca bu bankadan alacak. Mesai arkadaşlarıma hayırlı olsun. Bizler çalışanlarımızın hak ve hukukunu korumak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."

 

İlginizi Çekebilir

DOLUDAN ZARAR GÖREN TARIM ARAZİLERİNE İNCELEME

Manisa ve çevre ilçelerinde 4 Mayıs Cumartesi Günü etkili olan dolu ve sağanak yağış, bazı tarımsal alanlarda zarara yol açarken, tarım ürünlerinin de olumsuz etkilenmesine neden oldu. Dolu yağışının etkili olduğu tarım arazilerinde incelemelerde bulunmak amacıyla Şehzadeler ilçesi Yeniharmandalı Mahallesi’ne giden Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, üreticilerle görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

BÜYÜKŞEHİRDEN KİRAZ ÜRETİCİSİNE BÜYÜK DESTEK

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kiraz üreticileri yeni sezona adım atarken çiftçilerin ürünlerinin kanadı noktalı sirke sineğinden korunması için önemli bir destek projesini hayata geçirdi. Sağlanan destek kapsamında kiraz üretiminin yaygın olarak yapıldığı ilçelerdeki çiftçilere, ürünlerini kanadı noktalı sirke sineğine karşı korumaları için şişe tuzaklı kükürtsüz elma sirkesi dağıtımı yapıldı.

OSMANCALI YUNUSEMRE İLE KALKINIYOR

Yunusemre Belediyesi, Osmancalı Mahallesinde Güneş Enerji Sistemi ile tarımsal sulamaya katkı veriyor. Bölgede kurulan 40 adet güneş enerji paneli ile tarımsal sulama göletine saatte 20 ton su basılıyor.

SARMA-DAVUTLAR BARAJIN'DA SONA GELİNDİ

Ön yüz beton kaplama çalışmalarına başlanan Manisa Yunusemre Sarma-Davutlar Barajı şantiye sahasını ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, üreticilere Barajın 2024 yılı sonunda bitirmeyi hedeflediklerini açıklayarak müjde verdi.

TÜM HABERLER