Alaşehir’de Yalnız Yaşayan Adam Evinde Ölü Bulundu
ASAYİŞManisa’nın Alaşehir ilçesinde, uzun süredir kendisinden haber alınamayan 54 yaşındaki Durmuş Yüksek, yaşadığı evde hayatını kaybetmiş halde bulundu.
Olay, Sakarya Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde yer alan 5 katlı bir apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, emekli olduğu öğrenilen ve yaklaşık 14 yıl önce eşini kaybettikten sonra yalnız yaşamaya başlayan Durmuş Yüksek’in, her ay düzenli olarak ödediği ev kirasını bu ay yatırmaması dikkat çekti. Bunun üzerine durumu kontrol etmek isteyen emlakçı daireye gitti.
Kapının açılmaması üzerine Yüksek’in Sarıgöl ilçesinde ikamet eden oğlu C.Y.’ye haber verildi. Oğlunun da kapıyı açamaması üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinden yardım istendi. İtfaiye ekipleri tarafından kapının açılmasıyla birlikte eve giren ekipler, Yüksek’i hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin incelemesinde 54 yaşındaki adamın yaşamını yitirdiği tespit edildi.
Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Durmuş Yüksek’in cenazesi Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla cenazenin İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği bildirildi.
Yaşanan olay Alaşehir’de üzüntüye neden olurken, polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.
İlginizi Çekebilir