AKHİSAR'DA iYİ PARTİ İLÇE BİNASININ ÖNÜNDE ATEŞ AÇANLAR YAKALANDI
ASAYİŞManisa’nın Akhisar ilçesinde dün gece saatlerinde sokak üzerinde havaya ateş açan 3 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin alkollü olduğu belirlendi.
Konuyla ilgili Manisa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "08.04.2023 günü saat 23.00 sularında Akhisar Hürriyet Mah. 15. Sokak üzerinde bulunan bir banka önünde, bir binek otomobilden silah kullanmak suretiyle havaya doğru 3 el ateş edilmiş; aracın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, araç sürücüsü ve araçta bulunan 2 şüpheli suç aleti olan silahla birlikte yakalanmış, bunların yapılan alkol muayenelerinde alkollü oldukları tespit edilmiştir. Şüphelilerden biri, silahta bulunan 3 mermiyi de alkolün etkisi ile havaya sıktığını beyan etmiştir. Her 3 şüpheli şahıs mevcutlu olarak sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır" ifadelerine yer verildi.
İlginizi Çekebilir
Kocaeli Kartepe’de Kanlı Ayrılık: İki Kardeşi Vurdu, İntihar Etti
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde dün gece kan donduran bir olay yaşandı. İddiaya göre Erhan Derse, ayrılmak isteyen eski sevgilisi İpek Genç (35) ile onun kardeşi Abdullah Barış Genç (23) ile Ataevler Mahallesi’ndeki bir sokakta karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü.
Erzincan’da Düğün Yemeği Zehirlenmeye Dönüştü: 106 Kişi Hastanelik Oldu
Erzincan’ın Üzümlü ilçesine bağlı Altınbaşak Beldesi’nde düzenlenen bir düğünde tavuk döner ve pilav yiyen 106 davetli, yemekten kısa süre sonra rahatsızlanarak zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı.
Gaziantep’te 8 Yaşındaki Çocuk Sulama Kanalında Boğuldu!
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 8 yaşındaki Halil Kaçar, biber tarlası yakınındaki Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalına düşerek hayatını kaybetti.
Elazığ’da Çocuğa Müdahale Eden Polis Görevden Uzaklaştırıldı!
Elazığ’ın Abdullahpaşa Mahallesi’nde bulunan Işık Parkı’nda, oyun sırasında yaşanan itişme sonrasında bir polis memurunun 6 yaşındaki çocuğa fiziksel müdahalede bulunduğu iddia edildi.