© Manisa İnternet Haber 2019

VALİLİK ARACI DA VOLKSWAGEN OLDU

Alman otomotiv devi Volkswagen'in Manisa'ya fabrika kurma hazırlığı büyük yankı uyandırdı, Vali Ahmet Deniz de yeni makam aracı olarak Volkswagen'i kullanmaya başladı.

Manisa Valiliği makam aracında değişikliğe gitti. Manisa Valisi Ahmet Deniz yeni makam aracı olarak Volkswagen'i kullanmaya başladı. Alman otomotiv devi Volkswagen'in Manisa'da fabrika kurma hazırlıkları şehirde büyük yankı uyandırdı. Firma görevlilerinin Manisa OSB'de keşif yaparak yeni fabrika için uygun yer aradıkları öğrenildi. Volkswagen'in Manisa'ya yatırım yapması halinde şehrin sosyo-ekonomik çehresinin olumlu yönde değişeceği konuşulurken, Manisa Valiliği'nin yakın zamanda makam aracında değişikliğe giderek Volkswagen'i tercih etmesi dikkat çekti. Vali Deniz makam aracı olarak Mercedes yerine artık Volkswagen marka araç kullanmaya başladı.

 

 

İlginizi Çekebilir

YUNUSEMRE BELEDİYESİNDEN ANLAMLI ÇALIŞMA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, makamında Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Balaban, engelsiz bir şehir için çalışacaklarını söyledi.

MASKİ'DE YENİ ÜCRET TARİFESİ İÇİN SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa il genelinde su yükleme ve fatura ödeme işlemlerinde 30 Nisan 23.45’den 1 Mayıs 06.00’a kadar yeni ücret tarifelerini uygulamak için yapılacak güncelleme dolayısıyla hizmet verilemeyeceğini duyurdu. MASKİ tarafından yapılan açıklamada vatandaşların mağdur olmamaları adına belirtilen tarih ve saatler arasında gerekli önlemleri almaları için sistemlerin hizmete kapalı olacağının duyurusu yapıldı.

GÖRMESEDE YAPTIĞI MÜZİKLE MUTLULUKLARA TANIK OLUYOR

Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Kaşıkçı Mahallesi’nde yapılan düğün programına orkestrasıyla birlikte gelen görme engelli müzisyen bir yandan çalıp, bir yandan seslendirdiği şarkılarla herkesi kendine hayran bıraktı.

ŞEHİT AİLESİNİ DUYGULANDIRAN BANDO

Manisa’da eğitim-öğretim veren Taytanlı İlhan İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Aralık tarihinde Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın baba evine bando eşliğinde kortej yürüyüşü düzenledi. Şehit evinin önünde saygı duruşunda bulunup, bando eşliğinde marşlar okuyan öğrencileri gören şehit ablası Dilek Budak, gözyaşlarına hakim olamadı.

TÜM HABERLER