© Manisa İnternet Haber 2019

KÖK HÜCREYE PEDAL OLACAKLAR

Manisa Rotary Kulübü bu yıl 4’üncüsünü düzenleyeceği bisiklet turu ile ‘Kök Hücre Bağışı’ konusunda farkındalık yaratacak.

Manisa Rotary Kulübü önderliğinde bu yıl 4’üncü defa düzenlenecek olan bisiklet turu ‘Kök Hücre Bağışı’ ile ilgili farkındalık yaratmak istiyor. Bu nedenle ‘Lösemiye Engel Kök Hücreye Pedal Ol’ sloganıyla gerçekleşecek olan bisiklet turu büyük önem taşıyor. Manisa Valiliği, Manisa Bisiklet Derneği, AKUT, İpek DMS ve Kızılay Manisa Şubesi’nin desteklediği proje için Manisa Rotary Kulübü Başkanı Ali Zafer İksir tüm Manisalıları ve bisiklet tutkunlarını 6 Ekim Pazar günü saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda beklediklerini söyledi. İksir, bisiklet turana katılım ücretsiz olduğunu, varış noktasında çeşitli aktivitelerin yapılacağını ve Kızılay’ın mobil kan aracının da burada bulunacağını belirtti.

 

 

İlginizi Çekebilir

YUNUSEMRE BELEDİYESİNDEN ANLAMLI ÇALIŞMA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, makamında Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Balaban, engelsiz bir şehir için çalışacaklarını söyledi.

MASKİ'DE YENİ ÜCRET TARİFESİ İÇİN SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa il genelinde su yükleme ve fatura ödeme işlemlerinde 30 Nisan 23.45’den 1 Mayıs 06.00’a kadar yeni ücret tarifelerini uygulamak için yapılacak güncelleme dolayısıyla hizmet verilemeyeceğini duyurdu. MASKİ tarafından yapılan açıklamada vatandaşların mağdur olmamaları adına belirtilen tarih ve saatler arasında gerekli önlemleri almaları için sistemlerin hizmete kapalı olacağının duyurusu yapıldı.

GÖRMESEDE YAPTIĞI MÜZİKLE MUTLULUKLARA TANIK OLUYOR

Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Kaşıkçı Mahallesi’nde yapılan düğün programına orkestrasıyla birlikte gelen görme engelli müzisyen bir yandan çalıp, bir yandan seslendirdiği şarkılarla herkesi kendine hayran bıraktı.

ŞEHİT AİLESİNİ DUYGULANDIRAN BANDO

Manisa’da eğitim-öğretim veren Taytanlı İlhan İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Aralık tarihinde Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın baba evine bando eşliğinde kortej yürüyüşü düzenledi. Şehit evinin önünde saygı duruşunda bulunup, bando eşliğinde marşlar okuyan öğrencileri gören şehit ablası Dilek Budak, gözyaşlarına hakim olamadı.

TÜM HABERLER