© Manisa İnternet Haber 2019

Hiraş Medya’dan Pana Elemente’ye Ziyaret

HİRAŞ Medya Grup Başkanı Rıfat Emin Uygur Uluslararası standartlara uygun hafif ve yanmaz beton üreten Pana Elemente yöneticisi Ercan Aksoy’u ziyaret etti.

Haber: Nezih VAROL

HİRAŞ Medya Grup (HMG) Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Emin Uygur Uluslararası standartlara uygun mineral esaslı hafif ve yanmaz beton uygulamaları üreten Pana Elemente yöneticisi Ercan Aksoy’u makamında ziyaret etti. Manisa’nın ekonomik hareketliliği üzerine uzun süre sohbet eden Uygur ve Aksoy inşaat sektöründe yaşanan gelişmeleri de değerlendirdi. Ercan Aksoy ayrıca tüm ürünlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi'ne entegre bir yapı içinde uygulama sunduklarını, bu kalite ve üretim anlayışıyla dünyanın önde gelen firma ve markalarının çözüm ortağı ve tercihi olduklarını, yapı alanlarında tüm projelere değer katan ürünler geliştirdiklerini, her zaman doğaya ve sağlıya yararlı yapılar oluşturmayı ön koşul gördüklerini anlatarak ürünleri hakkında bilgilendirme yaptı. Aksoy, Pana Elemente’nin vizyonunun yapı alanlarında tüm projelere değer katan öncü firmalar arasında lider olmak, her gün yaptığı AR-GE çaışmaları ile insan sağlığına zararsız yeni ve geliştirilebilir ürünler üretmek ve yapı sektörüne yeni bir bakış açısı getirmek olduğunu söyledi. Sıcak ve samimi bir ortamda beraberinde Satış Sorumlusu Filiz Eren ve ekibiyle konuğunu ağırlayan Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek HİRAŞ Medya Grup’a iade-i ziyarette bulunmak istediğini de belirtti.

 

 

 

 
 
 

İlginizi Çekebilir

YUNUSEMRE BELEDİYESİNDEN ANLAMLI ÇALIŞMA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, makamında Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Balaban, engelsiz bir şehir için çalışacaklarını söyledi.

MASKİ'DE YENİ ÜCRET TARİFESİ İÇİN SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa il genelinde su yükleme ve fatura ödeme işlemlerinde 30 Nisan 23.45’den 1 Mayıs 06.00’a kadar yeni ücret tarifelerini uygulamak için yapılacak güncelleme dolayısıyla hizmet verilemeyeceğini duyurdu. MASKİ tarafından yapılan açıklamada vatandaşların mağdur olmamaları adına belirtilen tarih ve saatler arasında gerekli önlemleri almaları için sistemlerin hizmete kapalı olacağının duyurusu yapıldı.

GÖRMESEDE YAPTIĞI MÜZİKLE MUTLULUKLARA TANIK OLUYOR

Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Kaşıkçı Mahallesi’nde yapılan düğün programına orkestrasıyla birlikte gelen görme engelli müzisyen bir yandan çalıp, bir yandan seslendirdiği şarkılarla herkesi kendine hayran bıraktı.

ŞEHİT AİLESİNİ DUYGULANDIRAN BANDO

Manisa’da eğitim-öğretim veren Taytanlı İlhan İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Aralık tarihinde Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın baba evine bando eşliğinde kortej yürüyüşü düzenledi. Şehit evinin önünde saygı duruşunda bulunup, bando eşliğinde marşlar okuyan öğrencileri gören şehit ablası Dilek Budak, gözyaşlarına hakim olamadı.

TÜM HABERLER