Beşiktaş Ralf Rangnick`le Anlaştı
SPORSiyah-beyazlı kulüp, Alman teknik Ralf Rangnick ile anlaşma sağladı...
Dün ve bugün Almanya'da yapılan görüşmeler sonucunda 53 yaşındaki Ralf Rangnick ile 4 yıllık ön protokol imzalandığı öğrenildi.
Bugün Rangnick ile yüzyüze görüşen yöneticilerin akşam saatlerinde İstanbul'a döneceği ve yarın yönetim kurulu toplantısında yapılan bu önprotokolü diğer yöneticiler ile paylaşacakları belirtildi.
Siyah Beyazlı kulübün Ralf Rangnick ile ilgili resmi açıklmayı yarın yapması beklenirken, Alman teknik adamın yıllık 1.1 milyon Euro ücret alacağı da ifade edildi. (BUGÜN)
İlginizi Çekebilir
NESRİN BAŞ, DÜNYA İKİNCİSİ OLDU
Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenen 2025 Dünya Güreş Şampiyonası’nda milli güreşçimiz Nesrin Baş, kadınlar 72 kilo finalinde Ukraynalı Alla Belinska’ya yenilerek gümüş madalya kazandı.
12 Dev Adam EuroBasket 2025’te İkinci Oldu
A Milli Erkek Basketbol Takımımız, EuroBasket 2025 finalinde Almanya’ya 88-83 mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Maç, 14 Eylül 2025 tarihinde Letonya’nın başkenti Riga’daki Xiaomi Arena’da oynandı ve büyük bir heyecana sahne oldu.
YUNUSEMRE'NİN GURURU ENES PINAR, BALKAN ŞAMPİYONASI'NDA MADALYA HEDEFLİYOR
Yunusemre Belediyespor'un milli judocusu Enes Pınar, 13 - 14 Eylül tarihlerinde Büyükler Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.
Zirveye Taşınan Gurur: Aşık Veysel Görme Engelliler Spor Kulübü’nden Ferdi Zeyrek’e Anlamlı Armağan
Manisa Aşık Veysel Görme Engelliler Spor Kulübü, 5–7 Eylül 2025 tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Para Tırmanış Şampiyonası’nda elde ettiği derecelerle büyük bir gurur yaşadı. İlk kez bu branşta mücadele eden sporcular, azim ve kararlılıklarıyla zirveleri fethederek önemli başarılara imza attı.