© Manisa İnternet Haber 2019

Akhisar Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyepor, 13. haftada konuk olacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde sürdürdü.


 

Ligde son haftalarda iyi futbol sergilemesine karşı sonuca yansıtamayan yeşil-siyahlı ekip, Beşiktaş maçını kırılma noktası olarak görüyor.
İdman öncesi basın mensuplarının sorunlarını yanıtlayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Son haftalarda oynadığımız güzel oyun sonunda Kasımpaşa maçını kırılma anı olarak düşündük ama olmadı. Oyun olarak hem Fenerbahçe maçı hem de Trabzon maçında da ve son olarak geçen hafta Kasımpaşa maçında rakiplerimizden aşağıda olduğumuzu düşünmüyorum, aksine zaman zaman onlardan daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Kasımpaşa maçını çok kazanmak istiyorduk ama olmadı, 2-0 geriye düştüğümüz maçta büyük risk aldık, arkadaşlarım maçı çok çevirmek istedi ama yine olmadı" dedi.
Gol yollarındaki sıkıntı yaşandığının hatırlatıldığı Hamzaoğlu, “Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz, ama atacağız başka seçeneğimiz yok. Gol pozisyonlarına giriyoruz, son vuruşlarda biraz daha dikkatli olacağız ve daha fazla çalışacağız. Ancak atamıyorsak da yemeyeceğiz. Kazanamadığımız ama kaybettiğimiz maçlar bizden 3 puanı aldı ve götürdü. Sezon başında biraz daha kapalı bir futbol oynuyorduk ancak şimdi daha açık bir futbol oynuyoruz. Bunun için bazı şeylerin oturması gerekiyordu, şuanda artık topa sahip olmamız, hücum organizasyonlarımız hepsi yavaş yavaş oturdu. tek eksiğimi kaldı o da gol atmak, onu da inşallah arkadaşlarım biraz daha gayret edip, biraz daha iyi konsantre olarak sahada onun çözümünü bulacaklardır" dedi.
Taraftara çağrı yapan Hamzaoğlu, “Son Kasımpaşa maçında mağlup olmamıza rağmen tribünlerden oyuncularımızı çağırmaları onlara destek olmaları, beni ayrıca sevindirdi. Nasıl ki onların yaptığı hatalı davranışları söylüyorsak, yaptıkları güzellikleri de söylemek boynumuzun borcudur, ben hepsine buradan teşekkür ediyorum. Akhisarspor taraftarı böyle olmalıdır. Çünkü biz kalbimiz bir atarsa sahada vurduklarımız gol olur, biz her şeyi farklı yerlere çekersek, tribünlerden olumsuz tezahürat yaparsak, bu takımın kötü olacağına düşünürsek tabii ki o zaman vurduklarımız gol olmaz” şeklinde konuştu.
Yeşil-Siyahlı ekipte sakatlıkların süren Bikoko ve Güray'ın sakatlıkları devam ederken, Emin Aladağ ve Sertan Vardar takımdan ayrı çalıştı. Akhisar Belediyespor 23 Kasım Cuma günü saat 20.00'de Beşiktaş İnönü'de yapacağı karşılaşma için 22 Kasım Perşembe günü saat 11.00 de İzmir Adnan Menderes Hava Alanından İstanbul'a hareket edeceği ve İstanbul, Sütlüce'de Hilton Garden Otel'de kampa gireceği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER